Picture
DE SKYLDIGA HAR SPÅRATS TILL RYSSLAND: - NYA FALSKA NÄTKAMPANJER MOT LÖFVEN

Problemen med falska nätrykten och kampanjer mot Sverige tilltar. Som vanligt spåras de skyldiga till Ryssland. Ni som följt min sida länge vet att jag uppmärksammat detta länge och för min del råder det ingen tvekan om att detta är ett allvarligt hot mot Sveriges demokrati och valet 2018 skriver Marcus Oscarsson

"Margot Wallström (S) har utsatts för en rysk twitterattack där hon påstås ha föreslagit att vita män bör kastreras. Statsminister Stefan Löfven är oroad"

"Carl Bildt är en annansvensk politiker som blivit föremål för ryska smutskastningskampanjer, rapporterarEkot"

Att skylla folks missnöje på Ryssland är väldigt populärt märker vi...

När svenska regeringen vägrar släppa statistik så Bygger de sina egna flaska nyheter och ryktesspridningar. De Censurerar genom att inte släppa sanningen så vill de inte ha desinformation ifrån Ryssland kanske det är dags att de visar prov på öppenhet och fakta själva. Demokraturen i Sverige har gått för långt, Vi har alltid bokfört allt sedan gustav vasa och att informationen nu inte presenteras längre som den gjorde förr slår tillbaka på dem själva dubbelt upp nu, när utländska troll skapar en annan värld, så regeringen bra jobb själva också och hjälper Ryssland genom att inte ge ut statistik.


 http://www.svt.se/…/in…/lovfen-upprord-over-falsk-natkampanj
Kom gärna med kommentarer genom att kommentera nedan och på Facebook - Insändare
 


Comments
Leave a Reply