Picture
Jimmie Åkesson
Sällan varit så stolt över min partiledare och mitt parti som ikväll. Vårt möte i Umeå stormades av våldsamma vänsterextremister. Trots detta försökte mina partivänner fullfölja mötet. Till slut blev hotbilden så stor att Säpo såg sig tvingade att föra bort Jimmie från lokalen till en skyddad plats.

Jimmie vägrade dock att låta sig kuvas av demokratiföraktande extremister. Trots fortsatt hotbild och mot Säpo:s inrådan lämnade han sin säkra plats och åkte tillbaka till lokalen för att fortsätta sitt tal.

Väl där fann han sig utelåst av den vänsterorienterade personalen. De vägrade släppa in honom i lokalen som vi hade hyrt och betalat för. SD- medlemmarna hade skingrats för vinden.

Åkesson vägrade dock fortsatt att ge upp. Han samlade ihop de medlemmar som fanns kvar i staden och som i likhet med honom vägrade att låta sig skrämmas av vänstervåldet. De tog sig till Norrlandsoperans gårdsplan där han trots allt höll sitt utlovade Umeåtal i mörkret och kylan. Allt för att visa att demokratin alltid segrar över terror, att SD inte kan stoppas och att vi aldrig kommer att vika oss för hot och våld. I sitt tal lovade han att inom kort återkomma till Umeå och hålla ett nytt tal.

Så agerar en sann hjälte och demokrat.

Tycker vi kärleksbombar Åkesson och de modiga medlemmarna i SD-Västerbotten
-Mattias Hans Karlsson

Otroligt starkt bra jobbat! Imponerande beslutsamhet och ledarskap. Så här vinner vi valet.

Kom gärna med kommentarer genom att kommentera nedan och på Facebook - Insändare
 


Comments
Leave a Reply