Picture
Så fel dom tänker alla dessa vänsterelement
De vänsteraktivister som ideligen vill förhindra Sverigedemokraterna att ha sina möten påstår att de gör detta för att skydda demokratin. När de i själva verket gör tvärtom. Man använder odemokratiska aktioner för att störa SD:s möten och skrämma folk från att komma och lyssna eller att som i Luleå skrämma hotell och liknande att släppa in partiet. Det spelar ingen roll om det är ett internt eller offentligt möte. På detta sätt sätts demokratin och åsiktsfriheten ur spel.

Märk väl att inget parti i riksdagen står upp för åsiktsfriheten i detta fall man anser att det är i sin ordning att den fria åsikten tystas ner. Ett parti som borde reagera är otvivelaktigt vänsterpartiet då det 100% är vänsteraktivister som på olika vis stör och äventyrar åsiktsfriheten. Det vill säga om (V) vill ge sken av att de står upp för det fria ordet och rätten till egna åsikter.

Det finns som jag ser det bara ett parti som står upp för den fria åsikten SD. Vi tror och tycker och är beredda att slå vakt om allas rätt till sin åsikt och rätt att yttra den. Eller är det någon som har blivit attackerad då de haft politiska möten av SD folk? Eller att SD på något vis har stört ett annat partis möten?
Som det brukar heta den som tiger samtycker! Därför menar jag att åsiktsfriheten och demokratin är i fara.

Ulf Holmgren

Förstår inte varför det inte sker gripanden och åtal. Det är olagligt att störa politiska sammankomster och möten. "Störande av förrättning eller allmän sammankomst är enligt svensk lag ett brott. Den brottsliga handlingen innebär att någon med våld, oljud, ljus eller på annat liknande sätt, stör eller försöker förhindra exempelvis politiska möten eller föredrag."

Kom gärna med kommentarer genom att kommentera nedan och på Facebook - Insändare
 


Comments

Gösta
02/04/2017 16:58

V-partiet är och har alltid varit odemokratidkt och emot åsikys- och yttrandefrihet!

ReplyLeave a Reply