Picture
Vi förstår inte den röda tråden i agerandet från den rödgröna regeringen. Fullständigt obegripligt.
Så här ser det ut när den humanitära stormakten möter den islamistiska stormakten.

Den humanitära stormaktens handelsminister får klä ut sig till ett tält för att hon råkar vara en kvinna, och hålla sig för bröstet, eftersom hon som kvinna inte får skaka hand med män.

På vilket sätt har Sverige en feministisk utrikespolitik när regeringens egna statsråd får underordna sig kvinnoförtryckande lagar?

Ser ni någon feministisk utrikespolitik på den här bilden?

Vad är för fel med människor nu förtiden?? Vad händer med Sverige? De dock undvika mänskliga och rättigheter bara för business skull..! De har glömt att det iranska terrorregimen som är värsta diktaturen som avrättar minst 600 hundra politisk aktiviteter, lärare och författare i årligen och de flesta är kurder, de har ingen respekt för det folket som drabbar under ett stort förtryck av det islamska terrorregimen, special kvinnor som de tvinga sig bära hijab. Fruktansvärd!!

De borde ställas till svars för att förnedrat det Svenska kvinnor kämpat för i hundra år. En skandal utan dess like. Feministisk regering......vidrigt


Nima Gholam Ali Pour
Kom gärna med kommentarer genom att kommentera nedan och på Facebook - Insändare
 


Comments

Dojjan
02/12/2017 21:54

NEJ! ser det verkligen inte.

Reply
Bettan
02/13/2017 07:49

Ett Andy Warhol-citat passar bra här: "Det finns inget mera borgerligt än rädslan för att se borgerlig ut." Vad har kläder med saken att göra? Feminism är större än handskakningar och klädsel. Talar vi om vapentillverkning så är väl Iran och Sverige lika goda kålsupare, kanske Sverige t o m värre. Det är ju inte vad jag skulle kalla feministisk politik. Kvinnosakens främsta fråga har alltsedan dess början varit just världsfred.

Reply
mohsen
02/13/2017 20:56

NÄR KOMMER PNNGARNA DOM GLOMT MÄNNISKOR

ReplyLeave a Reply