Picture
Stackars liten 25 årig barn!
Hussein var en av ett femtiotal som idag manifesterade i parad genom centrala Karlstad för att visa att man fått nog. Hussien Rezaei kom till Sverige från Afghanistan för två år sedan. Han trivs bra och vill stanna men är hela tiden orolig för att utvisas. skriver SVT

– Jag är jätteorolig att Migrationsverket skickar mig tillbaka till Afghanistan. Jag tänker mycket på det så jag har svårt att sova och att äta. Jag väntar bara på att polisen ska komma och hämta mig och ta mig till flygplanet.

 - Bra, Hej då, bye bye see you /wink wink

http://www.svt.se/nyheter/lokalt/varmland/manifestation-for-ensamkommande
Kom gärna med kommentarer genom att kommentera nedan och på Facebook  
Insändare (Och Annat--- (( Titta hit alla kvinnor denna lånk är till er )) ---
 


Comments
Leave a Reply