Picture
Åhh fy faan vilken skräckfilm att vara gift med en sån gammal ful get!!! Stackars barn, och att det sker här i Sverige är ju jävligt skrämmande.
Migrationsverket har identifierat 132 gifta barn i 80 kommuner! Barn som i de flesta fall har placerats med sina vuxna "makar". Mörkertalet bedöms dock vara stort, skriver Barnombudsmannen (BO) i ett pressmeddelande.

Om man lever i en västerländsk demokrati, vilket vi ju fortfarande gör i Sverige, så är det förbjudet att ingå äktenskap med barn. Detta måste naturligtvis även gälla för muslimer. Vi kan inte tillåta att människor med denna säregna religion tillåts leva efter de lagar som gäller i deras hemländer. Vill man inte följa svensk lag, har man möjlighet att lämna vårt land.

Regler och lagar ska gälla alla som bor i Sverige. Sist när jag kollade upp om barngiftemål så va det högst olagligt i Sverige så va fan håller regeringen på med ? det är helt sjukt sånt här ska inte förekomma i vårat land !!

Det där med att ta seden, dit man kommer? Det behöver man inte göra när man kommer till Sverige.  Sveriges första helfeministiska regering... Bra jobbat!!
http://www.sydsvenskan.se/2016-06-21
Kom gärna med kommentarer genom att kommentera nedan och på Facebook  
Insändare (Och Annat)
 


Comments
Leave a Reply