Picture
Paolo Roberto han säger som det är och sånt gillar vi, rak på sak och sanningen på det. Inget skitsnack.
Vad är det som är ”för jävligt” i Sverige idag, enligt vänsterfeministen Gudrun Schyman? Är det den afghanska gruppvåldtäkten av en minderårig pojke? Är det de knarkande marockanska ”gatubarnens” brutala härjningar i Uppsala? Är det kvinnoförtrycket i invandrartäta förorter? Nej, det är att Paolo Roberto lagt upp en Instagrambild med texten: ”Boobs prove that men can focus on two things once”. Den rödgröna tramsduon Filip & Fredrik var inte heller sena med att exponera sin fjantiga upprördhet.

Nu svarar Paolo Roberto de skenheliga belackarna: ”Nöjesbladet, Gudrun Schyman, Filip och Fredrik ni kan sätta er på era höga feministisk hästar och galoppera åt helvete! Kommer aldrig rätta mig i ert led!”

Gudrun, Gudrun för Guds skull sluta glappa och försök för en gång skull se problemen som finns i samhället. När ställde du upp för ALLA kvinnor/ flickor som blir våldtagna minst en gång i veckan, är det inte det som är feministiskt att hjälpa dessa människor, vi hör dig ALDRIG prata om detta, du är såååååå PATETISK

Vinnare på politiskt inkorrekt knockout - Paolo Roberto...
Bra att vettiga personer som Roberto kommer till tals och slår ut de som förvränger sanningar att passa in till deras åsikter.

https://www.instagram.com/p/BRZ44d4jmqh/
http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/a/paVP6/gudrun-schyman-det-ar-forjavligt
Politikfakta
Kom gärna med kommentarer genom att kommentera nedan och på Facebook  
Insändare (Och Annat)
 


Comments

Thanks for posting this. I wish it was able to be translated, but for some reason

Reply

While marketing can be tricky, it is the content that makes the site important. If you provide informative content that serves the needs of your visitors, word will spread.

Reply
12/10/2017 14:37

ReplyLeave a Reply