Picture
En mer onationalistisk individ får man ju leta efter nu när Stalin och Lenin är döda han driver en politik som försämrar välfärden och livssituationen för barn, unga, arbetare, skattebetalare och pensionärer. Säger att han är nationalist.

Hur kan det ens stämma, då socialism och nationalism är varandras raka motsats? En sossestyrd vänsterregering strök ju t.om. psalmen Fädernas kyrka ur psalmboken för att den var "för nationalistisk". Hur ska de ha det?

Denna däringa SuperStollen har helt missuppfattat hur en politiker som är vald av Svenskar ska agera!! En sann och erfaren politiker jobbar för Svenskar !! Inte mot Svenskar!

Den här regeringen har kört sverige i botten och om dom får sitta kvar, ja då blir det undergång. Sverige är det enda land i hela världen där dom har glömt bort sitt eget folk. Pensionärerna får svälta och dom får nästan ingen pension, skolorna går åt helvete och snart också sjukvården, det är bara invandrarna som lever gått. Det Snart blir vi svensar bårtskuffade presis som indeanerna blev i amerika, om den här regeringen får sitta kvar.

Källa: https://www.facebook.com/srekot/videos/1394066453940449/
Kom gärna med kommentarer genom att kommentera nedan och på Facebook  
Insändare (Och Annat)
 


Comments
Leave a Reply