Picture
Varför utvisa vi inte kriminella invandrare direkt varför tar vi överhuvudtaget in dem.?? Återställa Sverige!
Enligt rapporter handlar det om runt 800 unga män, ofta kallade ”gatubarn”, från Marocko och andra länder i Nordafrika som utför brott.

– De här killarna är ett enormt problem för oss. De snor grejer överallt och misshandlar ordningsvakter på centralen. Tar tjejer mellan benen och ger dem örfilar när de säger ifrån. Alla poliser vet om det här, säger polisen till SVT.

Har jag fel, eller var inte Ygeman i Marocco och fick tillstånd att återsända alla de gatubarn som finns i Stockholm och Göteborg. Ge polisen order om att samla ihop dessa och sätta dom i försvar tills de kan deporteras.

Vad det pratas tyst om är att en del av dessa "gatubarn" idag är inlåsta enligt LVU. De anses vara "icke rehabiliteringsbara" och kostar idag stora summor av våra skattepengar.

Ett erkännande av detta skulle vara att ge SD och de regeringskritiska rätt, vilket Regeringen vägrar att göra.


http://www.metro.se/stockholm/polis-gatubarnen
Kom gärna med kommentarer genom att kommentera nedan och på Facebook - Insändare
 


Comments

03/12/2017 15:17

Varför är de här ? Skicka tillbaka dessa icke anpassningsbara potentiella mördare, terrorister, sexförbrytare med annat pack. VI, ÖVER 70 % av svenska folket vill bli av med ALLA soporna på en gång. Även om det innebär att även deras familjer ska ut. Någon har ju fyllt dem med dåliga gener o hat !

ReplyLeave a Reply