Picture
Jag är så jävla trött jag med, på alla lallande idioter som inte fattar hur illa det är ställt med det här vackra landet. Jag har många kloka människor på min vänlista men knappt någon gillar eller kommenterar några av de länkar jag delar som handlar om förfallet av vårt land, trots att de gärna påtalar alla fel och brister när vi ses. Rädslan för att synas, att bli utdragen i ljuset och tvingas stå upp på allvar för sina åsikter är så påtaglig att det nära nog går att ta på den. Aldrig att jag slutar dela eller stå för vad jag tycker är rätt för det, men jag tappar verkligen respekten för så många. Ska vi alla bara blunda och låtsas att allt är bra, dela bilder på gulliga kattungar, maträtter och ölglas?! Förstår mig inte på folket :( - Bella Gunnarsson‎ till Stå Upp För Peter Springare

Dom vågar inte tycka så de syns de e lite synd faktiskt ju fler vi är desto fortare kanske de blir ändring. Men ja bryr mej inte om dom som tycker ja e dum i huvet lr nått annat tröttsamt ja står för mina åsikter passar de inte så ta bort mej då isf. Stå på dej o dela o tyck o tänk för vi e många som gör lika dant
Picture
Kom gärna med kommentarer genom att kommentera nedan och på Facebook  
Insändare (Och Annat--- (( Titta hit alla kvinnor denna lånk är till er )) ---
 


Comments
Leave a Reply