Picture
Denne Anders Lindberg är dum på riktigt . Folk måste väl för tusan leva också .
Det Anders Lindberg och andra oansvariga vänsterflummare vägrar inse, är att när skatten blir orimligt hög, vägrar folk arbeta eftersom det inte lönar sig. Det absoluta skattetaket är 100% och Sverige ligger inte långt under detta.

Det är inte endast inkomster vi betalar skatt av, utan även produkter och tjänster. Inkomstskatten är bara en del av den totala skatt vi tvingas betala. - Uffe Möller
---
Den syn på samhället som Anders Lindberg har, den har han fått via MSM. Jag gissar, att han inte ens vågar så mycket som att snegla på några alternativ, och har inte en aning om de rubriker som andra människor ser. 
Den som lever i en bubbla har ingen möjlighet till att konstruktivt sammanfatta samhällssituationen, utan ser enbart det som ligger inom den snäva sfär dessa drömmare skapat för sig själva, och vägrar att lämna, inte ens om dom hotas med storstryk (Vi uppmanar inte till våld på något sätt). Det går inte längre, att med falsarier, och krystade bakvända inlägg hålla skutan på rätt köl. Hur dessa socialister än krumbuktar sig, och spelar kloka, och godhjärtade, så är dom på fallrepet. 

När något med tvång, och lögner drivs allt för långt, då fungerar det inte längre som det var tänkt, ty folkets tålamod över vad som kan tolereras, har även det en gräns.


Kom gärna med kommentarer genom att kommentera nedan och på Facebook  
Insändare (Och Annat--- (( Titta hit alla kvinnor denna lånk är till er )) ---
 


Comments

Adam
03/04/2017 04:09

Become prepared and build "Gitmo-style" camps for these people for permanent life-long detention.

As Winston Churchill observed: "Islam in man is like Rabies in a dog". We would not allow dangerous animals free in our community would we? No it is far too dangerous.

Sweden will soon need a permanent "Gotska Sandon" offshore "Gitmo-camp" capable of holding 10-15,000 permanent inhabitant. Forever.... and without any internet, TV, radio or electricity... except on the surrounding fencing. Life like in the good old islamic times.

ReplyLeave a Reply