Picture
Anders Ygeman (S) sade under torsdagen nej till ett krav från Sverige­demokraterna om att utvisa IS-jihadister som har utländskt medborgarskap.

Hundratals jihadister har återvänt till Sverige senaste åren och Ygemans påstående att de som gjort sig skyldiga till krigsbrott och övergrepp ställs inför rätta är inte sant. Vi har ungefär 150 personer som återvänt till Sverige. Två av dem har blivit åtalade och dömda och det var för att de var så pass hyggliga att de hade med sig en USB-sticka med videoklipp där de medverkade i halshuggningar

Vi tycker absolut inte att man skall låta jihadister få stanna i Sverige. Med andra ord tycker vi SD har rätt som vill kasta ut dom. I slutändan kommer dom att skära halsen av oss lika som dom gjorde i Paris med oliktänkande

Socialdemokraterna är landsförrädare och borde straffas för sitt stora svek mot det Svenska folket att låta muslimska brödraskapet frodas i Sverige.

http://www.friatider.se/har-sager-ygeman-nej-till-sd-krav-utvisa-jihadister-med-utlandskt-medborgarskap
Kom gärna med kommentarer genom att kommentera nedan och på Facebook  
Insändare (Och Annat)
 


Comments

Hanserik Skaftruna
03/18/2017 19:12

Att arbeta för av SD!
Dagens politik avseende assimilering och varifrån de invandrande kommer är ur svenska Hedenhösars perspektivet landsförräderi. Det är ju självklart att det som skedde 1975-(proposition 1975:26) kraftfullt påhejat av Socialdemokratin förvandlade Sverige. I den grad--- Vips – så blev vi berövade vår historia! __________ Rimligt hade var ju att invandringen skedde från endast från europeiska länder (kristna sådana) varvid Assimilation av flyktingar av mottagande länder förenklas och främjas enligt artikel 34 i FN:s flyktingkonvention. Artikel 2 - Allmänna skyldigheter. (Convention relating to the Status of Refugees. Dubbla medborgarskap skall inte medges.) ”Varje flykting har plikter mot det land där han befinner sig, som kräver särskilt att han uppfyller dess lagar och bestämmelser samt åtgärder som vidtas för att upprätthålla den allmänna ordningen.” S-Runa.

Reply
Conny
03/19/2017 22:09

ut med alla jihadister och muslimer

ReplyLeave a Reply