Picture
Hur kommer det sig att människor som har betalat världens högsta skatter i hela livet har sämre välfärd än de som inte betalat en enda krona i skatt?

Precis exakt detta är det som gör mig mest vansinnig och fysiskt illamående - att vara en fjärde klassens medborgare i sitt eget fädernesland, efter ett helt liv av arbete i sitt anletes svett, och ha betalat världens högsta skatter PLUS en mängd "avgifter" som tidigare bekostades av skattemedel.
Medan det väller in = en fullskalig INVASION av (främst muslimer) människor som FÅR ALLT, och det utan att ha betalat skatt eller avgifter. 

De gör dessutom så att våra unga inte kommer ut i vare sig arbete eller till egen bostad. De gör även så att våra älskade gamla och sjuka, som även de har arbetat hårt hela sitt liv, inte får den vård och omsorg, ja inte ens en dräglig tillvaro, som de HAR RÄTT TILL. Sverige kommer att gå till historieböckerna (om det kommer att skrivas några sådana böcker, inte om muslimerna får bestämma...) som det land på jorden som förintade sitt eget folk, och raderade sin egen historia - allt i GODHETENS TECKEN....
Kom gärna med kommentarer genom att kommentera nedan och på Facebook  
Insändare (Och Annat)
 


Comments
Leave a Reply