Picture
Vem ska vi avkräva ansvar? Ännu en brutal gruppvåldtäkt tycks ha ägt rum, denna gång utanför Borås. Den lilla information som kommit fram via gammelmedia talar om upp emot sju misstänkta. Fem av dem har häktats som skäligen misstänkta.

Jag är inte ute efter att hänga ut enskilda individer men låt oss se om det följer något slags mönster. Alla de häktade är män. Alla är också i behov av arabisk tolk. De säger sig också komma från Syrien. Av namnen att döma rör det sig om araber, syrianer eller kurder.

De misstänktas adresser som jag kunnat kontrollera används av Migrationsverket. Det rör sig alltså om relativt nyanlända individer.

Jag ser i första hand att gärningsmännen är ansvariga. Men de är inte ensamma. Hade vi inte kunnat se ett mönster så vore de det men nu har vi kunnat se så många liknande gruppvåldtäkter att man kan tala om ett tydligt mönster.

Jag menar därför att de ansvariga utöver gärningsmännen är vår nuvarande och tidigare regeringar. De har genom öppna gränser signalerat att tjuvar, våldsverkare och annat patrask är välkomna.

De ansvariga är också flyktingprofitörerna. De hyresvärdar och lokalägare som vänder sig till Migrationsverket för att mot hög ersättning ställa sina lokaler till Migrationsverkets förfogande har ett ansvar när boende i deras lokaler begår brott. På den här bilden ser vi ett exempel där en av de misstänkta är skriven på ett asylboende i Kalv i Svenljunga kommun.

Nu är ingen än så länge dömd och någon vidare information om händelsen har inte media haft lust att delge läsarna, men som sagt, vi ser ett mönster som ingen kan blunda för. Likheten stannar inte vid att gärningsmännen är män.

Det finns anledning till att människor känner oro när asylboenden ska öppna i deras närhet. Tyvärr besannas ofta dessa människors oro. De förbannade profitörer som vill tjäna pengar på andras lidande bör få veta att de inte är omtyckta. De är direkt ansvariga för vidriga och bestialiska dåd. Låt dem veta det. - Björn Björkqvist

Svenskarna aktivt förts bakom ljuset genom att media ljugit och vägrat berätta om vad som händer och politiker talat om andra frågor än att de ska göra om landet och byta ut folket, Illusionerna om systemets demokratiska framtoning håller folket i en mental och passiviserande fångenskap.

Kom gärna med kommentarer genom att kommentera nedan och på Facebook  
Insändare (Och Annat)
 


Comments
Leave a Reply