Picture
Den nya kriminaliteten
Antalet anmälda personrån och sexuella ofredanden i Sverige ökar kraftigt liksom användningen av tyngre narkotika. Följden har blivit en ny gatubild. Detta går att läsa om på polisens hemsida:

https://polisen.se/Uppsala_lan/Aktuellt/Nyheter/Uppsala/Sa-forandras-Uppsalas-gator/

Mellan sommaren 2015 och sommaren 2016 anmäldes 57 fall av sexuella ofredanden i centrala Uppsala. Det är en ökning på över 60 procent. Ökningen var lika stor för personrånen. Den statistiska ökningen bekräftas av poliser i yttre tjänst som också upplever ett hårdare klimat och minskad respekt för deras yrkesroll.

Daniel Larsson, vid lokalpolisområde Uppsala/Knivsta.
”Det är utmaningar vi aldrig tidigare stått inför.”

En annan polis berättar:-
”Vi har alltid haft kriminella nätverk i Uppsala, liksom i övriga landet. Det som förändrats är att nya förmågor kom in och i princip tog över. Det är de s.k. ensamkommande som i våra ögon både är vuxna och våldsvana. De övriga gängen är rädda för nykomlingarna, då de utan vidare kan ta till våld inte verkar ha några bromsar.”

Sverige skriver historia och kommer att omnämnas som demokratiska idioter i andra länders historieböcker. Dock inte i våra egna läromedel. Det har skett ett trendbrott i kriminaliteten. Det finns ingen "tjuv heder" längre. Vi ser ett beteende som jag trodde vi lämnat bakom oss när vi reste oss på två ben. ....Vidrigt


PolisX
Kom gärna med kommentarer genom att kommentera nedan och på Facebook  
Insändare (Och Annat--- (( Titta hit alla kvinnor denna lånk är till er )) ---
 


Comments
Leave a Reply