Picture
Är inte det för mycket? Hur långt kan det gå med din idioti -Annie Lööf ??? Centerpartiet vill massimportera 31 miljoner (!!!) ”nybyggare” till Sverige

I inledningen av förnyelseprogrammet förklarar man att folkhemmet är dött och att ”Centerpartiet har en vision om att Sverige ska bli ett nybyggarland. Nybyggarlandet som tanke innebär en mer inkluderande politik. Alla som kommer till nybyggarlandet ska ges möjlighet att känna ansvar för att gemensamt med andra bygga upp Sverige”.

Att enbart vara ett välfungerande land med runt 9 miljoner invånare är inte framtidens melodi, menar Centerpartiet. Istället ska befolkningen uppgå till 40 miljoner människor.

”Hade vi haft den migrationspolitik som Kanada har hade vår population idag kunnat uppgå till hela ca 40 miljoner. Det skulle innebära mycket arbetskraft som vi är i behov av för morgondagens välfärd. Många av de landsbygdsproblem som råder idag hade kanske också kunnat vara lösta då. Samtidigt som vi hade haft en helt annan dynamik i landet vad gäller kunskapsmässigt, kulturellt- och socialt utbyte, samt produktion av varor och tjänster. Troligtvis hade vi även njutit av en mer växande ekonomi. Oaktat den stimulerande tanke som föds av att fundera över hur Sverige hade kunnat utvecklas är det viktigare att blicka framåt. Återigen bör det lyftas att även om vi vill att fler ska välja just Sverige framför andra europeiska länder att arbetskraftsinvandra till måste vi bli bättre på att lyckas få de som redan är här i arbete.”, skriver partiet i sitt förnyelseprogram.

Hur Sverige med 6-7 miljoner svenskar under 1900-talet lyckades skapa och upprätthålla en ekonomiskt stark och trygg välfärdsstat problematiserar inte Centerpartiet.

Hon är den största idioten i regeringen, hon borde omhändatas och låsas in på livstid .Hon är FARLIG...Vem ska betala kalaset Annie?

Framtidsplanerna klargörs i ett förnyelseprogram kallat för Välkommen till nybyggarlandet
.http://www.centerpartiet.se/…/c_st%C3%A4mma2011_Del1_10_low…
Kom gärna med kommentarer genom att kommentera nedan och på Facebook  
Insändare (Och Annat)
 


Comments

Jaan von Reis
04/01/2017 22:12

Annie Lööf är spritt språngande galen! INGA av de, mest män och muslimer, hon vill ha till Sverige, är beredda att ta något ansvar eller bygga upp något. Motsatsen däremot. Kräva att få ett nytt liv serverat kan de och börja skrika och förstöra när de inte får det de vill, dett kan de. Liksom ouppfostrade små barn. Och det är på den nivån dessa "skäggbarn" Lööf vill ha hit, befinner sig på

Reply
Gustaf Norén
04/02/2017 00:40

"Hon är den största idioten i regeringen, hon borde omhändatas ..."

1. Hon sitter inte i regeringen.
2. Vad fan betyder "omhändatas"?

Reply
Dennis Verthorn
04/02/2017 07:37

Var på AF i måndags. Behövde kolla möjligheterna till byte av bransch. Långa väntetider..... Hörde ett samtal på knagglig engelska mellan en "jobb-coach" och en som ville diskutera instegsjobb med praktik.
Den "arbetslöse" hade en rad invändningar mot att acceptera praktikplatsen. Han skulle gå på sin mors begravning i hemlandet och behövde flygbiljetter till Erbil i Irak. Coachen förklarade att han skulle stödja förslaget så att AF-handläggaren blev nöjd. Då var det tal om tre månaders vistelse i Irak. Annars skulle han vägra att ta praktikplatsen.

Reply
conny olsson
07/12/2017 05:56

va fan då bygga upp sverige sverige har funnits i tusen år. annie lööf är livsfarlig dum i huvudet iq som ett kylskåp och landsförädare, helt jävla sjuk i huvudet, va fan då bygga upp sverige, ja efter den här jävla landsförädarna till regering som har raserat vårat land så måste nog sd bygga upp sverige igen men med utan invanrarna.

ReplyLeave a Reply