Picture
Detta är ett klassiskt exempel på vad dagens socialdemokrati går ut på kanske därför samarbetet med Nazisterna gick så bra under kriget för dom

Den svenska skolan befinner sig i akut kris, men socialdemokraterna väljer att lägga sin energi på att bussa runt elever för att minska SD:s röster.

 Vi har väl fortfarande demokrati i Sverige ? Så ingen ska påverkar andras val, man får rösta på vem man vill, även SD. Förstår ungdomar som sympatiserar med SD för de lever i verkligheten av politikernas misslyckande av invandringspolitiken.

Är det så här vi tillåter skolan och rektorn/lärare att hjärntvätta vår barn. Fy sjutton hur det har blivit i Sverige. Var är den fria viljan någonstans. Hur kan ett politiskt parti lägga sig i vilka eleverna röstar på. Ännu tydligare hur ett parti har gått över till bli ett dikaturparti.

Sverige behöver ett parti som tar ansvar för den svenska skolan – på riktigt!

 Källor: www.aftonbladet.se/nyheter/samhalle/article22547401.ab
Kom gärna med kommentarer genom att kommentera nedan och på Facebook  
Insändare (Och Annat)
 


Comments

Jaan von Reis
03/31/2017 11:55

Svaret är nej. Nuvarande regering har satt demokratin ur spel! Sverige har haft indirekt demokrati under lång tid. I dag har landet monokrati vilket är reellt detsamma som diktatur! Inte nog med det utan regeringen är landsförrädare som av ljusskygga anledningar driver landet mot undergången. Hade inte försvaret av denna och tidigare regeringar urholkats totalt, hade möjligheten till en statskupp funnits. Därmed kunde landet återfåtts sin balans och de, som nu släppts in i landet med enda avsikten att införa annat styrelseskick och/eller leva ett gott liv, som alla skattebetalare ska betala för utom de själva!

Reply
03/31/2017 15:55

http://greentheorygarcinia.com/hl-slim-pro/

HL Slim Pro Are you worried of your overweight? Do you touch so lazy HL Slim Pro because of beefiness overweight>? Do you undergo it modify HL Slim Pro challenging to utilize or to achievement? Do you see humiliated because of your partisan and plain body HL Slim Pro spatial?

ReplyLeave a Reply