Picture
I migrationsverkets senaste rapport räknas det med att Sverige kommer få över 50 000 nya illegala invandrare, alltså personer som stannar i landet trots att de fått utvisningsbesked, fram tills 2021. Vi kan inte acceptera att personer befinner sig illegalt i vårt land. Sverigedemokraterna har presenterat en rad förslag på hur vi kan stoppa migrationskaoset.

Med inre utlänningskontroller kan vi hitta och därefter avvisa invandrare som inte har rätt att befinna sig i Sverige. Med riktiga gränskontroller kan vi avvisa asylsökande redan vid inresan, tillbaka till det säkra land de nyss befunnit sig i. Och i de fall en utvisning eller avvisning inte kan genomföras omedelbart ska personer hållas i förvar i stället för att i praktiken släppas fria att gå under ytan.
- Paula Bieler

Transportera dem till respektive lands ambassad då de är illegala invandrare och skall utvisas, ansvaret för deportation skall rimligen ligga där. Gränserna läcker som ett såll. Det måste bli totalstopp. Människor åker genom hela Europa hur lätt som helst, hur kan detta vara möjligt. Vi kan inte vara hela världens soptipp.

Vi kan inte ha en sådan här regering som vi har nu! Det är SD som är det bästa för Sverige och får vi bara 51% i valet 2018 så då är vi hemma och då blir det så att alla terrorister kommer att få åka hem direkt till sitt land där de hör hemma, för i Sverige har de inget att göra!

Hur länge kan regeringen hålla på och förstöra landet

Dela gärna, Hjälp oss och Sverige
Left4photo Sveriges mest lästa politisk Insändare sida - Kom gärna med kommentarer om denna Insändare genom att kommentera nedan och på Facebook  (Och Annat
 


Comments

Time is very important and should everything manage properly. The schedule has been postponing due to some reason but it is not the good thing. Because everybody makes the plan according to this schedule. Now maybe lots of people will dishearten of this decision.

Reply



Leave a Reply