Picture
Om man är en god socialdemokrat respekterar man Islam , månggifte, hedersvåld, sedlighets poliser, könsstympningar , pedofili , sharialagar. En god socialdemokrat hjälper asylsökarna som ljuger om sin ålder framför att hjälpa dem som byggt Sverige.

En god socialdemokrat är med andra ord en stor djävla skitstövel som skiter i sitt land och den svenska befolkningen. Dom har aldrig hållit ett vallöfte, om dom gjort det för att sänka en skatt så har dom höjt en annan eller infört en ny. Åsnorna som har röstat på detta parti, har jag alltid varit vansinnig på, Har aldrig förstått att att man kan bli lurad val efter val av detta floskelparti. Begriper inte detta, blev halva befolkningen lobotomerade eller vad är det frågan om?

En sosse är altid en sosse han har nazistiska rötter från sin släkt men han skyller gärna på Jimmie som är den enda politikern just nu som bryr sig om det här landet röfven är en landsförrädare 

Hakan Lindgren
Dela gärna, Hjälp oss och Sverige
Left4photo Sveriges mest lästa politisk internetsida - Kom gärna med kommentarer om denna Insändare genom att kommentera nedan och på Facebook  (Och Annat)
 


Comments

Simone Delén
04/17/2017 18:19

Alltså.. Du går liiiiiiite väl hårt fram nu va?

Socialdemokratin genom historien bak i tiden har visst fungerat. Deras ideologi om alla människors (svenskars) likas värde försökte hålla klyftorna i samhället under styr. Så vem tror du röstar på dem? Arbetarklassen! Dom som byggt upp Sverige! Och självfallet de som har haft det mindre bra ställt. Moderaterna som drog in rikemansskatten? Vem tror du det gick ut över? Inte dom rika ivf. När folk i Sverige fick det bättre ställt, då ökade också stödet för moderaterna. Så enkelt att förstå..

Personligen är jag uppväxt i ett moderat-samhälle. I en villaort där vänner av mig fick bilar i julklapp. Jag själv har uppfostrats av en ensamstående mamma, som har slitit allt hon har kunnat för att ge mig det bästa livet hon kunde erbjuda. Hon är en helt fantastisk människa och hon om någon förtjänar att ha en go pension. Men nej.. Hon får vrida och vända på kronorna för att få tillvaron att gå ihop. Är det rätt?

Så vad tror du jag röstat? Inte för att jag röstade i förra valet, då eftersom jag redan ansåg svensk naivitetspolitik åt helvete. Men jag var under tonåren medlem i deras ungdomsförbund. För att det var det mest självklara för mig. Kallar du mig också lobotomerad? Kom igen.. Människor är egoistiska varelser. Dom röstar och har alltid gjort, på det som gynnat dom mest.

Det är inte den socialdemokratiska ideologin det är fel på. Det är deras invandringspolitik! Och jag är så extremt enig med dig. Socialdemokraterna i dagens Sverige måste snart störtas innan dom ödelägger allt för all framtid. Jag anser att den socialdemokratiska drömmen gått i kras och att det är dags att ta på sig hårdhandskarna.

Jag känner att svenska folket blivit lurade. Och jag ser hur hatet växer i landet. Detta kommer ställa till med problem. Och det endast för att våra inkompetenta politiker till att styra en demokrati, vägrar acceptera att släppa in Sverigedemokraterna till diskussion. Trots att dom är folkvalda. Alltså borde det vara ett brott mod demokratin att inte lyssna på folkets talan.

Men det går snart inte att förneka problemen längre. Och nästa val kommer bli en rysare! Popcornen ska fram och jag kan tänka mig att fler svenskar än någonsin kommer lägga sin röst. Det kommer iaf jag!

Jag är enig med dig. Men det finns oftast två sidor av en sak, och i detta fallet en historia bak. Och det borde man lägga i åtanke.

Reply
Jimmie Åkesson
04/19/2017 18:18

Du äger.

ReplyLeave a Reply