Picture
Välfärds Sverige tack Löven!
En äldre kvinna åt och drack allt sämre men trots att kvinnans hälsa försämrades avsevärt tillkallades inte läkare förrän det var för sent. skriver news55

Så vill S ha det. Löfven har varken barn eller föräldrar så han bryr sig inte. Han gillar Saudiarabien bäst. Hans andra hem säger han. Det är väl där han lånar pengar till asylsökande i Sverige. Vi är snart bankrutta här i landet. Ponera att alla långivare vill ha sina pengar tillbaka. Hur går det då?

Ja det är så här Sverige ser ut med socisldemokraterna vi makten de gröper uroch kramar ur det sista som finns av pensionärerna sedan är de nöjda, fy fan hur sossarna bär sig åt, vet hut.

Skyll inte på personalen! Naivt att tro, att det beror på dem. De gör säkert så gott de kan under rådande förutsättningar med urusla arbetsförhållanden och alltför låga löner. Detta är resultatet av inkompetenta politiker, som inte förstår att uppskatta vare sig sjuksköterskor eller undersköterskor.

Dela gärna, Hjälp oss och Sverige
Left4photo Sveriges mest lästa politisk Insändare sida - Kom gärna med kommentarer om denna Insändare genom att kommentera nedan och på Facebook  (Och Annat
 


Comments
Leave a Reply