Picture
Hon får inget fängelsestraff, hon får äran att göra ingenting resten av livet och ändå tjäna mer än 2 byggarbetare som jobbar heltid. Nämnde jag att hon inte behöver göra någonting? Hon kan ligga i soffan och peta navelludd livet ut och få fett betalt, är det vettigt?

Hennes jävla pension är säkrad ja precis som alla andra i regeringen då är det lätt att pracka på oss andra en dyr jävla invandrarpolitik som vi får betala undrar om det skulle låta likadant om hon satt i samma ekonomiska båt som alla oss andra som inte har fått allting serverat på silverfat.

Är det någon idiot som tycker att denna landsförrädare och brottsling skall få detta fy fan....Skandal hon ska sitta i fängelse för bedrägeri

http://www.expressen.se/tv/nyheter/sahlin-far-miljoner-i-pension-1/
Dela gärna, Hjälp oss och Sverige
Left4photo Sveriges mest lästa politisk Insändare sida - Kom gärna med kommentarer om denna Insändare genom att kommentera nedan och på Facebook  (Och Annat
 


Comments

Margareth Berglund
05/02/2017 18:59

När jag och min make skildes, vägrade han betala underhåll till vår son. Jag bad min svåger likaså min sons fadder, Rune Berglund, Vemhån, då riksdagsman för socialdemokraterna i Jämtland om hjälp eftersom jag även var arbetslös. Runes svar blev följande:

"Sådana som er har vi socialdemokrater sett till att samhället tar hand om".

ReplyLeave a Reply