Picture
Socialdemokraterna fortsätter skapa kryphål, och övriga partier låter dem hållas. Den nya lagstiftningen omfattar bara de personer som ansökt om asyl från och med februari i år. Dessutom krävs endast att någon form av åldersbedömning görs om åldern är oklar, hur den ska gå till är fortsatt upp till migrationsverket.

I dagens debatt tydliggjordes att det till exempel kan vara uttalanden från socialtjänsten som utgör underlag för ett sådant beslut. Bara om handläggarna vill skriva upp åldern kommer medicinska åldersbedömningar att erbjudas.

Vi kräver att minsta osäkerhet ska leda till att en medicinsk åldersbedömning genomförs innan en person registreras som barn. -Paula Bieler

Man vet ju när man kom till världen, jag som svensk vet det iaf, sen när det kommer in ett "barn", så vet dem hur slipstenen skall dras i Sverige redan innan dem passerar genom rikets gräns bara naiva politiker som blir dragna vid näsan. Nä vet dem inte hur gammla dem är när dem kommer hit ge dem en retur biljett hem direkt istället

Sorgligt. Och ännu värre är ju att minst 50% av svenskarna uppenbarligen vill ha det så här. Fascinerande.

Left4photo Sveriges mest lästa politisk internetsida - Kom gärna med kommentarer om denna Insändare genom att kommentera nedan och på Facebook  (Och Annat)
 


Comments
Leave a Reply