Picture
Kravet på id-kontroller för inresande till Sverige över Öresund slopas från och med natten till torsdag. Samtidigt skärps gränskontrollerna. Det meddelande infrastrukturminister Anna Johansson (S) och inrikesminister Anders Ygeman (S) vid en pressträff på tisdagskvällen.

Id-kontrollerna infördes i november 2015 i samband den kraftiga ökningen av asylsökande, och tvingar transportörerna att kontrollera så att alla som reser med tåg, färja och flyg till Sverige har giltig identifikation.

Anna Johansson motiverar beslutet med att svenska myndigheter bedömer att kontrollerna inte behövs mer. Skriver SVD 

Det är ju bevisat att endast 3% av dom som kommit,är verkliga flyktingar. Resten 97% är alltså EKONOMISKA migranter som kommer hit för att utnyttja Sveriges fortfarande naiva regler. Tror fan att alla vill till Sverige. Detta fenomen påpekade jag redan för mer än ett år sen,då trodde jag att det var 10% som kunde räknas som flyktingar. Men Magdalena bara strör ut dom peengar som vi betalar i skatt, varför skall jag betala av min inarbetade pension,som så väl behövs för mina och mina käras kanserbroblem,----men hon kanske inte har någon kanser.

Stäng gränsen och utvisa de 80.000 som vi var lovat, har de glömt!!!? SD 2018!

Dela gärna, Hjälp oss och Sverige
Left4photo Sveriges mest lästa politisk Insändare sida - Kom gärna med kommentarer om denna Insändare genom att kommentera nedan och på Facebook  (Och Annat
 


Comments
Leave a Reply