Picture
Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson lade skulden för terrorattentatet på Drottninggatan på statsminister Stefan Löfven och övriga riksdagspartier när han på lördagen höll sitt vårtal i Stockholm.
– Efter en tid av sorg är det är dags att börja utkräva politiskt ansvar, sade han. skriver DN

Ansvaret för terrordådet ligger på alla de politiska partier-ingen nämnd, ingen glömd- som vill öka inflödet av flyktingar och som vill ha hit återvändande Is-krigare. Det borde lagstiftas om förbud för återvändande av Is-krigare och skärptare kontroller för att sådana inte smyger sig med eller utvecklas ur de ensamkommande "tonåringar mellan 15-45 år" som Sverige så välvilligt tar emot.

Jimmie har ju rätt. Kommer man hit och går över gränsen vad gäller att skada andras egendom eller individ Då borde man rimligtvis ha förbrukat sina egna mänskliga rättigheter och skulle förvisas med huvudet före ut ur landet. Nuvarande regering offrar oss som byggt upp landet för att ge plats åt otäcka element. Öppnar man käften för att ifrågasätta så står där idioter och skriker Rasist!!

Märk oss med en stämpel. Vi skiter i vilket. Jag och du mina bröder och systrar och även en del med utländsk härkomst är kränkta på riktigt. Våldtäkter på löpande band, rån, skadegörelse mm mm mm

Picture
vårtal på långholmen ,det var helt fullsatt, SD 51% 2018!
Dela gärna, Hjälp oss och Sverige..Eller delta i en undersökning
Left4photo Sveriges mest lästa politisk Insändare sida - Kom gärna med kommentarer om denna Insändare genom att kommentera nedan och på Facebook  (Och Annat
 


Comments
Leave a Reply