Picture
Här står Löfven på 1 Maj och beklagar sig över kriminaliteten och otryggheten som nu genomsyrar vårt land Sverige!?? Vilken hycklare!!! Det är ju han som har importerat både kriminaliteten och otryggheten! Det var inte länge sedan, som han kallade folk för rasister, nazister och fascister, som var kritiska och varnade för just den här importerade verkligheten. Nu står han där själv och visar sig vara både rasist, nazist och fascist!

HYCKLAREN LÖFVEN säger nu att han ska ta krafttag mot både kriminalitet och otrygghet. Hur då??? Det är ju bara SKITSNACK, LÖGN OCH VAL-PROPOGANDA! Han stjäl nu oppositionens kritik, som han hatar och försöker nu göra den till sin egen sosse-politik, för att försöka behålla makten. Löfven är absolut inte trovärdig. 

Han skulle ha varit trovärdig om han sagt: "Jag ber svenska folket om ursäkt, för att jag varit okunnigt naiv och trott att alla människor som vi importerat var snälla, välutbildade personer, som tacksamt ville bli svenskar och införliva sig med de kristna, kulturella och mänskliga värderingar, som hela Sverige, med dess historia är byggt på. Jag skall nu genast stoppa all kommande införsel genom att stänga landets gränser. Jag förstår nu att vi först och främst, måste inrikta oss på att reda ut allt elände och problem, som flyktinginvasionen orsakat inom landet. Jag och min regering har varit alldeles för naiva och godtrogna. Vi trodde i vår enfald att detta var något bra, som landet behövde, men vi hade fel och det ber vi svenska folket om ursäkt för. 

Regeringen kommer nu att helt ändra inriktning och koncentrera sig på att rädda landet från ekonomisk och kulturell kollaps!"

RÖSTA ALDRIG PÅ DENNA LÖGNARE IGEN , ÄR DU PENSIONÄR RÖSTA PÅ SD

Dela gärna, Hjälp oss och Sverige
Left4photo Sveriges mest lästa politisk Insändare sida - Kom gärna med kommentarer om denna Insändare genom att kommentera nedan och på Facebook  (Och Annat
 


Comments
Leave a Reply