Picture
Löfven pratar om att de ska göra så mycket för pensionärerna. Han nämnde att de redan fått skattelättnad (50 kronor per månad, en stor förbättring!) och att de skulle satsas mer på. Vän av ordning undrar då, varför det inte satsats tidigare utan först nu, när han hade en stor åhörarskara? Tro det eller ej, där fanns t.o.m. pensionärer som applåderade! Prata om att inte veta vad man applåderar åt! Han sa sig vara arg över att muslimska kvinnor inte var jämlika männen och att vi inte skulle ha parallella samhällen. Har vi inte påpekat detta förut utan resultat? Hyckleri på högsta nivå! Där var fullt av åhörare, tydligen hörde de bara vad de ville höra! Otroligt att så många människor kan låta sig duperas, hade säkert inte gått i något annat land.

Vi misstänker att steffe lider av en personlighetsklyvning i form av narcissistiska drag i hop med ett mindervärdeskomplex. Och det kan kanske vara relaterat till hans barndom då han fick flytta upp till Norrland som fosterbarn. Om det nu inte är så att han blivit golvtappad som liten.

Löfven är sá absurd och enfaldig att han skrämmer mig. Hur det kan finnas folk som anser att han är en bra och pálitlig politiker som är bra för landet och folket är ännu mer skrämmande. Han och hans röstare kan lätt fá arbete som kamikazepiloter för de har verkligen vana att styra mot katastrof.

Vårt unikum till statsminister fortsätter överträffa sig inom sitt låtsasrike. Först finns inga utanförskapsområden och inte någon ökad kriminalitet i och angränsande till dessa områden då de inte fanns. För alla dessa högutbildade som skulle stärka välfärdsstaten måste nu 10 000 tals enkla jobb skapas någonstans i låtsaslandet. Löfven & Reinfeldt kommer gå till historien som folkhemmets dödgrävare.

Tidenes dummeste mann...

http://tv.aftonbladet.se/abtv/articles/215676
Dela gärna, Hjälp oss och Sverige
Left4photo Sveriges mest lästa politisk Insändare sida - Kom gärna med kommentarer om denna Insändare genom att kommentera nedan och på Facebook  (Och Annat
 


Comments
Leave a Reply