Picture
Trist att man inte värderar våra poliser mer de riskerar sina liv varje dag en eloge till alla poliser. Detta är ytterligare bevis på att regeringen struntar i sina egna medborgare och öser pengar på kriminella asylsökare och illegala invandrare.

Alltså dom svinen som sitter o bestämmer över oss borde fan skämmas röven av sig!!!!! Dom e så patetiska så man kokar av ilska av deras dagligen sämre o sämre beslut !!!! Ska vi behöva krypa ner till österländsk kvalité på uppror o revolt så dom försvinner för gott från makten, uppenbarligen röstar dom för saker som inte får kosta så som kan säkra sina egna pensioner en vacker dag dom inte längre sitter !!

Nu får det fanimig vara nog med denna regeringen!!

https://www.svd.se/regeringen-nej-till-skadestand-for-poliser
Dela gärna, Hjälp oss och Sverige
Left4photo Sveriges mest lästa politisk Insändare sida - Kom gärna med kommentarer om denna Insändare genom att kommentera nedan och på Facebook  (Och Annat
 


Comments

Christer Isaksson
05/03/2017 21:36

Jo dom MÅSTE bort, det är BARA islam och muslimer som gäller för detta pack, inte förrän Sverige är utrotat som egen Nation kommer dom att ge sig, så Löfven kan utropa sig som den nya pedofilen Mohamed.

ReplyLeave a Reply