Picture
Sosseriet är Sveriges banditer i fårskinn
Utsikterna för Stefan Löfven att behålla makten efter 2018 minskar avsevärt efter att Sverigedemokraterna ställt sig bakom i princip hela alliansens ekonomiska politik. Men C-ledaren Annie Lööf avfärdar kategoriskt alla former av SD-samarbete. skriver DN

Regeringen Löfven måste inse att en majoritet i Sveriges riksdag är ickesocialistisk. Utifrån parlamentarismens logik så kan således inte Stefan Löfven sitta kvar som statsminister - för han representerar inte riksdagsmajoriteten. Hur svårt kan det vara att inse man är oönskad, räcker tydligen inte med att vara vuxen. Är det detta som kallas demokrati ska vi nog överväga en annan form av styre, för det måste ändå vara majoritetens vilja som ska gälla. AVGÅ Stefan L--och Annie Lööf borde skämmas, hon sysslar med vuxenmobbing !!

Dela gärna, Hjälp oss och Sverige..Eller delta i en undersökning
Left4photo Sveriges mest lästa politisk Insändare sida - Kom gärna med kommentarer om denna Insändare genom att kommentera nedan och på Facebook  (Och Annat
 


Comments

Christoffer
05/07/2017 16:43

Vi har ingen demokrati i Sverige eller är ju snart inte sverige längre. Utan vi har diktatur av Stefan Löfven som utåt säger att deras parti o regering är demokratisk o feministisk och som lyssnar på svenska folket. Men i själva verket så är socialdemokraterna dom största mobbarna o utfrysarna här i landet dom släpper inte in tex SD på olika regeringsmöten när alla andra partier ska vara med, lyssnar inte på dom, öppet klankar ner på dessa "rasister" som han kallar dom. Genom att göra på detta sättet så lyssnar han inte på ca 20-22% av svenska befolkningen som har röstat på SD! Demokrati? Nä mobbing!
I Sverige säger dom sig kämpa för kvinnors rättigheter o jämnstäldhet men i Saudiarabien förnedrar hela regeringen sig med att bära slöja! Kämpa för jämnstäldhet o kvinnors rättigheter? Nä! Han kör vårt land i botten med denna flyktingpolitik som kostar ofantliga summor 1/3 av alla skattepengar går till flyktingpolitiken i dagens läge. För att finansiera detta drar han ner på våra gamla o sjukas hjälp o stöd som byggg upp detta landet o den välfärd vi har. Vilket han också kommer köra i botten så vi inte kommer ha någon välfärd längre. Skola, sjukvård har blivit sämre. Poliser som slutar pga arbetsbelastning och arbetsförhållandena. Polisen vågar inte ens bygga nya stationer för att invandrar grupper har tagit över hela förorter o tvingar folk till att stänga sina affärer av rädsla. Enligt Stefan har det aldrig varit tryggare o säkrare i Sverige som det är nu. Okej? Malmö Europas 2 farligaste stad, Sverige har flest våldtäkter i världen räknat per kapita. Kan hålla på i evigheter om varför han borde avgå med omedelbar verkan eller borde avsättas från sin post o begära nyval. Vilket han själv prata om trädde på sin post vilket han bara ljög om i aldrig hände utan gör en minoritets regering istället. Skäms Löfven. Ni är dom största kriminella människorna som finns! Förstör ett helt land utan straff!

ReplyLeave a Reply