Picture
"kvinnans ensak" står det på ett plakat. Tyvärr är det ju mannens sak. De som tvingat kvinnor att bära slöja
– Om man ser slöjan i ett filosofiskt perspektiv är den en symbol för förtryck, liksom den är en betydande del i de hedersrelaterade normerna som förtrycker kvinnor. Därför vill vi ha klädkoder som förbjuder alla former för slöja, säger Louise Erixon.

I sin motion till fullmäktige kräver hon slöjförbud både för personal som jobbar inom förskolor, grundskola och gymnasieskolor. Och samma sak ska gälla för alla flickor som går i förskola, grundskola eller gymnasium, säger Louise Erixon. skriver Blt

Rektorn rör ihop begreppen: religionsfriheten innebär inte alls någon som helst rätt till offentligt religionsutövning vilket slöjan just är enligt många muslimer! Vad har man då för "värdegrunder" när man på vissa skolor förbjuder elever ha svenska flaggan på tröjan?  Slöjan är en symbol för förtryck (vilket inte svenska flaggan är) och hör därför inte hemma i en demokrati!

Det märks tydligt nu att denna debatt utvveckas till en milstolpe i anpassningen till islam. Den dag vi får en lag på att slöjan är legitim i alla sammanhang, då har också vägen till att bli ett shariastyrt land inletts. Garanterat att detta är det underliggande syftet!

Dela gärna, Hjälp oss och Sverige..Eller delta i en undersökning
Left4photo Sveriges mest lästa politisk Insändare sida - Kom gärna med kommentarer om denna Insändare genom att kommentera nedan och på Facebook  (Och Annat
 


Comments
Leave a Reply