Picture
Sedan id-kontrollerna för resande från Danmark togs bort i torsdags har antalet flyktingar och migranter som stoppas vid gränskontrollerna ökat kraftigt.

I torsdags slopade regeringen id-kontrollerna för resande med tåg, buss och färja från Danmark till Sverige. Kontrollerna infördes den 4 januari 2016, och syftet var att minska antalet asylsökande, eftersom bara personer med giltiga id-handlingar nu släpptes ombord.

Men det finns fortfarande gränskontroller i Skåne, och här har alltså antalet flyktingar och migranter ökat kraftigt sedan id-kontrollerna avskaffades. skriver sverigesradio

Den socialliberala eliten har inte lärt sig någonting. De har bara bidat sin tid och smidit planer på hur nedbrytningen av vår nation skall kunna återupptas igen och nu har de återupptagit sitt arbete.

Valet 2018 handlar inte om huruvida skattesatserna skall justeras 1%-2% upp eller ned. Valet 2018 handlar om själva överlevnaden för vår 1000-åriga kultur och nation. Vi måste alla ge allt vi har i den kommande valrörelsen. Kanske till och med litegrann av det vi inte har och det vi egentligen inte orkar.

"Ni frågar: vad är vårt mål? Jag kan svara med ett enda ord: det är seger, seger till varje pris, seger trots all terror, seger hur lång och svår vägen än kan bli; för utan seger finns ingen överlevnad."
- Winston Churchill

Dela gärna, Hjälp oss och Sverige..Eller delta i en undersökning
Left4photo Sveriges mest lästa politisk Insändare sida - Kom gärna med kommentarer om denna Insändare genom att kommentera nedan och på Facebook  (Och Annat
Picture
 


Comments
Leave a Reply