Picture
En 70-årig man som delade ut flygblad för Sverigedemokraterna ska ha blivit nedslagen vid Resecentrum i Uppsala. Det uppger Simon Alm, ordförande för partiet i Uppsala. Enligt Alm kom en man i 40-45-årsåldern fram och pekade långfinger åt Sverigedemokraterna. skriver sverigesradio
– Det är allvarlig händelse. Vi har inte varit utsatta för politiskt våld sen 2014. Det är något vi tar på stort allvar och kommer att reflektera över.

Nyhetssändning i Sveriges radio där undertecknad kommenterar misshandeln direkt i reportagets inledning. Vi kommer givetvis inte låta denna enskilda våldsanvändare hindra oss från kommande kampanjer eller aktiviteter.
Skriver Simon Alm

Ja. Det klagas i media på hur hemska SD-politiker och partiet som helhet är. Nu när vänsterfascisterna slår till då är inte journalisterna inom PK-falangen lika på hugget. Då är de som murvlar som har krupit under jord.

Vi hoppas fegisen åker fast !!
Dela gärna, Hjälp oss och Sverige..Eller delta i en undersökning
Picture
Picture
Left4photo Sveriges mest lästa politisk Insändare sida - Kom gärna med kommentarer om denna Insändare genom att kommentera nedan och på Facebook  (Och Annat
 


Comments
Leave a Reply