Picture
Polisen i Stockholms län fortsätter tappa personal varje dag. Sedan omorganisationen, för två år sedan, har var sjunde polis lämnat myndigheten i Stockholms län. Det innebär i snitt en polis om dagen.

– Det händer saker över hela världen och att höra att det är färre poliser känns inte tryggt, säger Clara Monserrat, som bor i Stockholm. Skriver SVT

Sedan Polismyndigheten gjordes om januari 2015 har var sjunde polis flytt myndigheten och var femte polis lämnat ingripandeverksamheten, alltså de som rycker ut på 112-larm. Det är alltså nästan 1.000 poliser som lämnat in polisbrickan sedan omorganisationen för två år sedan.

Enligt envisa rykten så kommer Rikspolisstyrelsen, med regeringens goda minne att, rekrytera både kreti och pleti för att täcka avgångarna. Detta känner Ygeman och hans hejdukar till men gör ingenting. Var är facket och varför gör de inget om ryktet nu stämmer? Dags att poliserna börjar hota arbetsgivaren med massuppsägningar eller annat för regeringen verkar inte förstå vad som är på väg att hända.

Hur länge skall det dröja innan poliserna i utryckninen får 10.000 mer i månaden. Ska det vara så omöjligt att få ett svar?

Dela gärna, Hjälp oss och Sverige..Eller delta i en undersökning
Left4photo Sveriges mest lästa politisk Insändare sida - Kom gärna med kommentarer om denna Insändare genom att kommentera nedan och på Facebook  (Och Annat
 


Comments

aup
07/12/2017 12:24

Det vore bättre om Dan Eliasson lämnade polisen och tog med sig hela sitt entourage.

ReplyLeave a Reply