Picture
Rikspolischefen Dan Eliasson har i Almedalen fortsatt att agera partipolitiskt och avge nedlåtande omdömen om folkvalda. Leif GW Persson har fått nog och uppmanar Eliasson att be om ursäkt och hålla käften. Annars bör regeringen avsätta honom.

Dan Eliasson är landets rikspolischef. Den högste företrädaren för vår ojämförligt största rättsvårdande myndighet. Där av följer också att han inte får avge några som helst omdömen – vare sig negativa eller positiva – om en politiskt tillsatt person som Jimmie Åkesson.

Gör han det ändå skadar han allvarligt förtroendet för sin myndighetsutövning och det absoluta kravet på polisens oväld och objektivitet. Skriver Samtiden.nu

Eliasson har lyckats få allt han rör vid att ramla
Ihop och förstöras därför är han Löfvens lilla favoritpojke. När han förstört polisen nog mycket flyttar Löfven honom till nästa verk som han vill ha förstört. Eliasson bör avgå och i stället för honom tillsätta en polis. Poilsledningen ska väl i all sin dar ledas av någon som är insatt i polisiära frågor och inte av någon amatör.

Eliasson är ingen figur som borde leda någon verksamhet. Alla myndigheter, i vilka han var chef, gick åt skogen under hans tid där. Han har inget anlag för att blir chef nånstans, han är typisk, korkad, vänster aktivist.

Dela gärna, Hjälp oss och Sverige..Eller delta i en undersökning
Left4photo Sveriges mest lästa politisk Insändare sida - Kom gärna med kommentarer om denna Insändare genom att kommentera nedan och på Facebook  (Och Annat
kommentatorer ansvarar för sina egna inlägg. Håll därför god ton och följ lagen!
 


Comments

adkfgäk
07/15/2017 15:48

Det är väl en stor merit för medlemmar i Rövlunds regering att vara totalt odugliga.
aldm'ö

Reply
adg'pk'G
07/15/2017 15:50

Att vara totalt oduglig är väl den bästa meriten för att bli minister
sveriges regering.
Ynkeman

Reply
Svensson
07/15/2017 15:51

Pitt

Reply
Karlsson
07/15/2017 15:53

GW har alltid rätt.

Reply
Hoberga
07/15/2017 17:37

Försäkringskassan lyckades han konvertera till en farlig övergreppskoloss. Så och med Migrationsverket.
Hur personalen mår märks i utredningar och beslut. Dem som tvingas anlita dem drabbas inte den som är orsak till misären.

Reply
Anders Fagerholm
08/26/2017 20:34

Leif gw vet vad han säger han har mycket intelligens mellan öronen

ReplyLeave a Reply