Picture
Rasismen som målas upp är en bluff!
politikerna ljuger om den verkliga orsaken till den massinvandringen vi ser att det är ett mysterium att inte folk förstår att de går globalisternas ärenden, delvis att skapa ett centralstyre från EU och FN. För att uppnå detta krävs att splittra och söndra nationalstaterna.Tecken vi kan se i samhället som styrker detta är förminskandet av Svensk kultur traditioner, nationalsymboler som flaggan och nationalsången.

Svenska flaggan uppfattas som rasistisk i vissa sammanhang.En stor del av besluten som påverkar våra liv fattas i Bryssel, redan nu har vi inte längre kontroll över en mängd viktiga beslut. Massmedias och regeringens kamp mot rasismen är inget annat än en rökridå för att trycka tillbaka nationalister och deras åsikter genom att felaktigt stämpla dem som rasister. Tydliga tecken på at detta stämmer är medias ensidigt negativa rapportering mot nationalister och vinklade reportage. I över 80% av SVT:s reportage om flyktingar är det kvinnor och barn som visas upp medan den största delen av flyktingarna är vuxna män, c:a 70%. Mellan 60-70 % av de som kommer till Sverige är ekonomiska flyktingar och har inget skyddsbehov , de flesta är män. 

Rasismen som målas upp är en bluff! Ingen pratar om diskrimineringen av det egna folket. Den så kallade rasismen är inget annat än folkets missnöje.

Över en halv miljon människor förväntas komma de närmsta fyra åren anhöriginvandring inräknat enligt siffror från Migrationsverket. Etablissemanget vill påskina att gränserna är i stort sett stängda.
Om inget görs inom en väldigt snar framtid kommer vi att lämna över ett otryggt samhälle utan välfärd med ett växande muslimskt inflytande med allt vad detta innebär till våra barn och barnbarn .

Vill vi det?
Bilden är från presskonferensen där Inrikes och kulturministerns presentation av regeringens "krafttag" mot den växande rasismen på nätet. Ett nytt verktyg i åsiktsförtrycket inlindat med falska förespeglingar om att det är rasism som skulle vara problemet. ALLA steg politikerna tar i den här riktningen för oss närmare ett samhälle som liknar forna kommuniststater som Östtyskland.

Varför hyllar SVT och övrig media Fidel Castro? Varför grät Lars Orly när Berlin muren föll? Varför får Lars Orly så stort utrymme som expert? Senast för ett par dagar sedan gavs han utrymme att hylla en massmördare?Det är hög tid för Svenska folket att kritiskt ifrågasätta och inte svälja allting public service (namnet är ett skämt!) matar dem med. Sveriges befolkning är invaggade att tro på allt som sägs i nyhetsprogram som Aktuellt och Rapport.
Tack för ordet!


Hakan Lindgren
Dela gärna, Hjälp oss och Sverige..Eller delta i en undersökning
Left4photo Sveriges mest lästa politisk Insändare sida - Kom gärna med 
kommentarer om denna Insändare genom att kommentera nedan och på Facebook.
kommentatorer ansvarar för sina egna inlägg. Håll därför god ton och följ lagen!
 


Comments

06/25/2017 06:59

Utomordentligt bra upplägg och i praktiken ABSOLUT RÄTT UTFÖRDA HANDLINGAR av en mycket intelligent Pragmatiker!

Keep up the good work, och lär oss svenskar, att tala ut om PROBLEMET MED ALLA BIDRAGSPARASITER, som utan asylskäl, och i många fall kommer hit och uppfattar Sverige som en ENDA STOR BANKOMAT,

nästan utan begränsningar att ta ut pengar på och skicka hem till sina släktingar i
"Wogga Wogga"!

Skriv och Upplys Framförallt DEN SYNNERLIGEN OBEGÅVADE OCH MONUMENTALT OKUNNIGE OCH OBILDADE (INTE MINST I SVENSKA SPRÅKET - han har ett Utomordentligt TORFTIGT ORDFÖRRÅD - Ta en Hermodskurs i Svenska språket Stefan)!

DEN HALVTASKISKT SVETSANDE (Han blev ju, TOTALT UNDERKÄND I LICENSSVETSAR-UTBILDNINGEN),

Stefan skall naturligtvis AVGÅ MED OMEDELBAR VERKAN,

MED AVSKED "På grått papper", och NATURLIGTVIS UTAN NÅGOT FINT TJÄNSTGÖRINGSBETYG, UTAN TJÄNSTEPENSION, UTAN AVGÅNGSVEDERLAG, UTAN FALLSKÄRM OCH UTAN ATT FÅ NÅGOT RÄKMACKEJOBB INOM DEN OFFICIELLA STATLIGA FÖRVALTNINGEN!

Skriv till mig om Du delar min mycket dedicerade och bestämda uppfattning,

om den totalt inkompetente, Kognitivt synnerligen lågfungerande utomordentligt obildade "Halvtaskiskt Svetsande människa, som just nu mer och mer FÖRSTÖR VÅRT LAND!!!!!

Reply
06/25/2017 17:36

Mycket bra skrivet och intressant läsning. Läs gärna denna artikel!

http://m.bakom-kulisserna.biz/news/coudenhove-kalergi%3As-plan-folkmordet-p%C3%A5-europas-folk/

Reply
08/14/2017 05:25

Funcy to find the article. Thank you

ReplyLeave a Reply