Picture
SD kommer att få mer än 30 %, nårmare 50, Vi jag tippa.
Mattias Karlsson - Jag håller verkligen med om att fattigpensionärernas situation måste förbättras kraftigt och att det är en mycket viktig fråga. Därför satsar vi mer på fattigpensionärerna än på någon annan grupp i vår budgetmotion.

Mattias Karlsson - Vi är positiva till valfrihet och vill absolut inte förbjuda privata initiativ inom välfärdssektorn. Däremot vill vi se skärpta kvalitetskrav som gör det omöjligt för oseriösa privata aktörer att göra vinster genom att försämra kvaliten för brukare och elever.

Mattias Karlsson - Den enskilt viktigaste åtgärden är att till varje pris återställa tryggheten och lag och ordning. Vid sidan av det måste vi naturligtvis skapa fler jobb genom t ex satsningar på små och medelstora företag, förbättra skolresultaten och i övrigt ha en fungerande välfärd i hela landet.

Mattias Karlsson - Jag tror att vi skulle få mellan 25%-30% om det vore val idag.
källa Svt.se

Vilka procent som valet ger är svårt att veta, men med den ledning partiet har finns det hopp att valet, men det är viktigt att inte låta de sammansvurna 7 få någon liten droppe att växa till en insjö.

Dela gärna, Hjälp oss och Sverige..Eller delta i en undersökning
Left4photo Sveriges mest lästa politisk Insändare sida - Kom gärna med kommentarer om denna Insändare genom att kommentera nedan och på Facebook  (Och Annat
 


Comments
Leave a Reply