Picture
Sossarnas måtto är ju bara att man kan ju låna till allt
Regeringens budgetproposition och prognos för de kommande fyra åren har ett underskott för vård, skola och omsorg på 50 miljarder kronor. Det konstaterar Riksrevisionen i sin granskning. Man varnar för stora framtida försämringar och allvarliga problem i det svenska samhället. Skriver Dagensjuridik.se

En liten påminnelse om Socialdemokraternas bristande kunskaper i Nationalekonomi och konsekvensanalys! Brukar kallas för "glädjekalkyl" då man uppger vad man hoppas ska bli resultatet och inte tar med alla variablar! 

Bluffmakerskan nummer ett. Sveriges ekonomi går så bra så det snart inte kan jämföras med något annat land säger hon men hon talar inte om vart pengarna tar vägen men vi vet vart pengarna tar vägen. De går till ett ändamål som vi alla känner till och för att tillgodose detta ändamål räcker inte vår enorma ekonomi till utan vi måste låna astronomiska belopp. Denna finansminister är den största bluff som Sverige någonsin varit utsatt för.

Av nästa regering, och de som ska sköta statens finanser, måste man kräva ett kunskapslyft i matematik, så att de åtminstone klarar mellanstadiets matematik. För dagens regering är 2+2 långt ifrån fyra.

Picture
S+MP Sverige 2017
Dela gärna, Hjälp oss och Sverige..Eller delta i en undersökning
Left4photo Sveriges mest lästa politisk Insändare sida - Kom gärna med kommentarer om denna Insändare genom att kommentera nedan och på Facebook.
kommentatorer ansvarar för sina egna inlägg. Håll därför god ton och följ lagen!
 


Comments

asJFÄQ
07/31/2017 14:50

Blev Rövlund kuggad i småskolan som han blev i svetsarutbildningen.
Obildade NOLLOR.
Putte Plutt.

Reply
10/21/2017 00:27

Holiday Package with the Thousand Island Island is guaranteed. Meeting Package at Thousand Islands Meeting locations you can choose on Pulau Seribu among others from the distance from Ancol and space capacity. of Thousand

ReplyLeave a Reply