Picture
Picture
Löfven är upptagen med annat..

Sex minuter efter larmet var ambulanspersonalen på plats. Men först efter tre och en halv timme fick patienten vård.

När ambulanspersonalen hämtat upp patienten som drabbades av en misstänkt stroke körde de direkt till Sahlgrenskas akutmottagning, klockan ska då ha varit halv fyra på morgonen.

Men när de kom fram till Sahlgrenska fick de istället uppgifter om att patienten skulle föras till Mölndals sjukhus. Klockan ska då redan ha passerat fem när ambulansen passerade kommungränsen för att besöka nästa sjukhus. 
Skriver SVT

En medmänniska med tydliga symptom på stroke fick sightseeing mellan Göteborgs sjukhus och en massa ambulansåkande istället för behandling på sjukhus...Plats- och resursbristen i svensk sjukvård skapar återigen nya "utmaningar" för landet politiker, de som pratar om "en sjukvård i världsklass".

Ett tydligt exempel på svensk sjukvårds kontraproduktivitet. En pat i denna situation som behandlas omedelbart, har stor chans att återfå funktioner. Vid fördröjd behandling kan irreversibla handikapp uppstå som kostar mycket pengar i vårdkrävande insatser, hemvård eller sjukhem.

Om politikerna hade tagit alla utmaningar på allvar så hade vi haft en patientsäker vård och en polisverksamhet som fungerar.

Dela gärna, Hjälp oss och Sverige..Eller delta i en undersökning
Left4photo Sveriges mest lästa politisk Insändare sida - Kom gärna med kommentarer om denna Insändare genom att kommentera nedan och på Facebook  (Och Annat
kommentatorer ansvarar för sina egna inlägg. Håll därför god ton och följ lagen!
 


Comments

ad'ås
07/16/2017 16:26

Svenskarna har blivit parias i sitt eget land men har den stora fördelen
att få betala för Rövlunds idiotiska påhitt.
Nissse

ReplyLeave a Reply