Picture
Men det är ju SVT/Novus! Hallå! Dom vaskar ju fram vilka svar som helst som passar deras syften!
"Hela 61 procent" av svenskarna tyckte att det var rätt av Stefan Löfven att låta regeringen stanna kvar vid makten, det visar SVT/Novus undersökning. Bland väljargrupperna är det bara SD-sympatisörerna som tycker att statsministern borde ha avgått. Skriver SVT
– Folk gillar inte politiska kriser, säger SVT:s inrikespolitiske kommentator Mats Knutson.

En stor majoritet av svenska folket tycker att Stefan Löfvén gjorde rätt när han valde att sitta kvar och göra diverse ändringar i Regeringen för att därigenom undvika en regeringskris och ett extraval. Det är bara pessimisterna i SD, som tror att Sverige är på väg åt pipan och som därför inbillar sig, att det skulle bli bättre med en annan regering.

Alliansen vill inte ha makten för de kommer inte hinna göra något o skulle förlora på det till nästa val. S o Mp är redan körda. Sd vet att de inte skulle få regeringsmakten o har inget att förlora. Dessutom har de hållit fast vid sin politik och har därmed väljarna med sig.

Aliansen är en svallande svag grupp tillsammans. Egentligen dom vet inte vad dom vill eller vem dom är. Ingen handlingskraft och ingen särskild trovärdiga. SD står för den som sa. Dom vet vad dom är och vad dom vill. 
Står på er SD ledning. Vi behöver er .

Dela gärna, Hjälp oss och Sverige..Eller delta i en undersökning
Left4photo Sveriges mest lästa politisk Insändare sida - Kom gärna med kommentarer om denna Insändare genom att kommentera nedan och på Facebook.
kommentatorer ansvarar för sina egna inlägg. Håll därför god ton och följ lagen!
 


Comments
Leave a Reply