Picture
STOCKHOLM IT-skandalen kan leda till ett extra val. Tidningen Expressen har tagit del av uppgifter som gör gälland att Löfven är beredd att sätta hårt mot hårt ifall Alliansen vill fälla flera statsråd.

Den politiska dramatiken i ljuset av IT-skandalen kan nå nya nivår. Under gårdagen berättade Nyheter Idag att både inom Moderaterna och Sverigedemokraterna råder total blodvittring på ett eller flera statsråd. SD vill gå längst, de är beredda att rikta ett misstroendevotum mot statsministern själv. Skriver Nyheteridag.se

Statsminister Stefan Löfven nu vägrar lämna ifrån sig minnesanteckningar från möten i regeringens säkerhetspolitiska råd till övriga partier i riksdagen trots upprepade påstötningar. Nu KU-anmäls statsministern av Moderaterna.
– Det är anmärkningsvärt att oppositionen inte kan följa arbetet, säger försvarstalesmannen Hans Wallmark till SvD.

En Generaldirektör på en Svensk Myndighet bryter mot lagen och Sveriges Regering klarar inte av att hantera den skandalen. Så Löfven ger sig på privata underleverantörer i IT-branschen istället för att lösa sin Regerings kris ! Löfven tar tillfället i akt för att kunna ha större kontroll över privata företag !

Bara för att han vill framstå som "handlingskraftig" ! Som om det skulle lösa problemet med Generaldirektörernas inkompetens och rekryteringen av inkompetenta statssekreterare på de olika departementen. Alla dessa är politiskt tillsatta pga "vänskapskorruption".

Hoppas svenskarna är kloka nog 2018 så vi slipper han men vi får nog dras med fanskapet i fyra år till

Dela gärna, Hjälp oss och Sverige..Eller delta i en undersökning
Left4photo Sveriges mest lästa politisk Insändare sida - Kom gärna med kommentarer om denna Insändare genom att kommentera nedan och på Facebook.
Kommentatorer ansvarar för sina egna inlägg. Håll därför god ton och följ lagen!
 


Comments

q'rpt
07/26/2017 15:28

Svensk lag gäller tydligen inte Rövlund och hans anhang.
Putte Kock

ReplyLeave a Reply