Picture
Glöm inte de pengar som även lånas för att ge mer till invandringen.
2014 Då sa sossarnas finansminister att ladorna är tomma. Sedan 2015 kom flyktingkrisen. 2015-2016 togs ca 200 tusen flyktingar in. Det nästan ända som lagts pengar på har med invandringen att göra. Samtidigt står allt annat stilla. Polisen skulle behöva 30 tusen extra poliser till börja med. 

Istället har många poliser slutat. Sjukvården behöver läggs mycket resurser på-.Men även där har inget extra lagts på? 2016 gick regeringen plus med 85 miljarder och i år räknar man med 22 miljarder. 

Så när det blir val kommer regeringen säga ,kolla vi gick plus varje år. Ja det är lätt för mig gå plus också om jag skiter i betala alla utgifter jag har. Det är ju det regeringen gör. Skiter i välfärden och tryggheten för oss Svenskar.

Till och med vägtullar som går direkt till invandringen istället för tex vägar. Lika så med vägskatterna. Öronmärkta pengar kan användas till vad som helst idag.Det har till och med dragits in biståndspengar.Utan dessa tas det av till flyktingarna här.Det betyder regeringen ger mindre hjälp till Svenskarna och till flyktingläger, och istället hjälper dessa 200 tusen vi tagit in på ca 2 år.

Stå där säga vi gör ett bra bygge som sossarna gör. Titta vi går med vinst.Det är lönsamt med invandrare. Sedan blunda och skita i allt helvete vi Svenskar genomlider varje dag. Våra flickor och kvinnor blir antastade och över 6 tusen våldtäkter per år nu.Plus säkert lika stort mörkertal skulle inte förvåna mig med tanke på så få som 10% går till åtal.För inte tala om alla andra brott. I Tyskland gör eu migranterna 1400% mer brott en tyskarna själva gör. Vad det är i Sverige vill ingen veta mer en SD. Det är säkert lika illa här eller värre.

Nu ska snart vi betala betydligt mer i EU avgift också snart. 40 miljarder ca nu idag.Så på två år och över 70 miljarder betalat har vi fått tillbaka 200 tusen flyktingar. EU är så himla bra. Senaste 2022 måste vi gå med i EMU också. Folkomröstning? Nej knappast om sossarna får bestämma.

Magnus Lundahl ‎Vi som tror på Sverigedemokraterna
Dela gärna, Hjälp oss och Sverige..Eller delta i en undersökning
Left4photo Sveriges mest lästa politisk Insändare sida - Kom gärna med kommentarer om denna Insändare genom att kommentera nedan och på Facebook.
kommentatorer ansvarar för sina egna inlägg. Håll därför god ton och följ lagen!
 


Comments

'0etieR
07/30/2017 16:39

Hjärndödas Riksförbund på utflykt i verkligheten. Fåntratten längst fram i mitten.
Reinfelt

ReplyLeave a Reply