Picture
Ingen tvingar dig att ljuga och vara PK, Lena Mellin
Här är journalisten som totalt tappat greppet om vikten av att vara objektiv och oberoende. Här är journalisten som sent har vaknat och nu känner att det är förbannat hett i både baken och bakom öronen. Här är den skäliga mediokra journalisten Lena Mellin som en dag kommer att bäras ut från mediahuset med stående ovationer av det nyktra folket som vet och som varnat för att det svenska folkhemmet håller på att bli plundrat. Personligen ser jag fram mot den dagen Lena Mellin tillsammans med övrig medial vänster journalistik får stå till svars för varför dom hetsat, drivit, provocerat fram sina åsikter att tömma och avlägsna det svenska folkhemmet. En dag kommer frågan att ställas varför dom i det tysta tillät en bomb sprängas i Sven Grassmans lokal. Sven Grassman studerade vid Handelshögskolan i Stockholm och därefter började han en forskarutbildning inom nationalekonomi vid Stockholms universitet. 

Han blev sedermera författare och hann ge ut 7 st samhällskritiska böcker som är värda att läsa. Hans böckers utgåva publicerades från 1981 till 1991. Alla hans böcker är värda att läsas. Boken "Det plundrade folkhemmet"; utgåva 1983; om den begynnande och beräknande plundringen av det Svenska Folkhemmet är att rekommendera. Med sina sju samhällets kritiska böcker blev han så obekväm för Socialdemokraterna och Vänstern och den svenska public service att "någon" ordna så att hans lokal sprängdes nattetid då han inte vistades där. Det blev inget mediapådrag om det då. Idag tror sig dessa mediokra vänster journalister att dom kommer att förbli den tredje statsmakten. Låt oss som folk i den Svenska parlamentariska demokratin få ut dessa vanskapta idéer ur deras huvuden. 

Låt oss som folk ifrågasätta dessa "fantaster" varför dom drivit sina åsikter om ett mångfaldens och om ett mångkulturellt svenskt samhälle där svensken inte är välkommen in i sitt eget hem; folkhemmet? Låt oss ställa frågan till dessa inom den svenska eliten ofördragsamma personer; varför dom ger sitt erkännande att med hånfullt yttrande stämpla den svenska medborgaren med ett rättpatos tänkande för Sveriges väl som rasist? Vad i deras "ledning" ges till denna "elit" en acceptans till att diskriminera den svenska medborgarens åsikter om bl.a en oroande utveckling i svensk migrations politik? Vilka är det som ger sitt medgivande att skändligen förtala den svenska medborgaren som vill sin nations bästa som rasist? Vilka ger sanktion; att bl.a hos asyl sökande och hos asylboende får lov och har lov till att skandera spydigheter och glåpord som "rasist", "nazist" och inte sällan "fascist" mot den svenska medborgaren? Jag ställer mig en hypotetisk fråga; med en förhoppning om att ingen här börjar med att bedriva agitation i konspiratoriska spekulationer och tilldelning; den hypotetiska fråga jag ställer mig har ingen filosofisk eller moralfilosofisk instämmande. Min fråga är. "Om det eventuellt skulle visa sig i en antydan att den politik som har varit och är rådande i Sverige kan ha och göra med två politiska färgers identitet och dess idé historia satt att verka som realsocialims med början på 70-talet? Kan det i historiskt förekommande fall "vara så" att den förklarades ogiltig i Sveriges historieböcker och därför inte heller publicerades för en anmällbildning?

 Kan det "möjligen vara så" att dessa två politiska färger "väljer" att rikta dessa "falska påståenden och anklagelser om sin historia" från "folket" försöker sig på en schackmässig rockad och istället rikta sina "beskyllningar" på ett folk med påståenden och anklagelser för att vara rasister och att dess folkhem ska till varje pris stå till förfogande och nyttjande för en mångkulturell mångfald som föga stämmer överens med landets parlamentariska demokrati? Jag ställer mig ytterligare en hypotetisk fråga. Om det måhända finns ett "intresse" bland nu tre politiska färger till ett samarbete med bl.a politisk islam där en politisk "partner" har skrivit en överenskommelse att samarbeta med det muslimska rådet SMR. Det kan vara ett fullständigt grundlöst påstående; men vad i ligger då hos det främsta svenska partipolitiska partiet intresse att i ett fördrag ge muslimer tillträde till "förtroendevalda" muslimer på 15 kommunala fullmäktige listor? Vad och varför detta samarbete? Vad vill man uppnå med en muslimsk kulturella mångfald? Det kan inte handla om maten? Eller kan det?
Josephine Bernal
Dela gärna, Hjälp oss och Sverige..Eller delta i en undersökning
Left4photo Sveriges mest lästa politisk Insändare sida - Kom gärna med kommentarer om denna Insändare genom att kommentera nedan och på Facebook  (Och Annat
 


Comments

Rövlund
07/09/2017 15:53

Skitjournalist som är totalt oduglig,
Pitt-Nisse

Reply

Journalists are very big asset in every country because they work for people they research a lot and makes articles for people for awareness, they are very sensitive also and think about whole nation, their responsibility makes them worthier.

Reply
oeojäo
07/11/2017 16:00

Vilket jävla svammel!!

Reply
10/31/2017 19:14

All the design inspirations you need are included and you can put your personal style stamp in your new home. Ensuring open and legible space with naturally flowing connections between them. Makes a spacious living room with a transverse ceiling.

Reply
12/12/2017 15:18

i am a fond of photography. camera can capture a moment and after many years it can be a good memory.

ReplyLeave a Reply