Picture
Undrar vart alla skattemedel tar vägen
Det är tuffa tider för polisen på många håll i landet. Flera vittnar om bemanningskris, och en avdelning som nu har slagit larm är Karlskrona. Där är nästan hälften av personalen på semester – men polisen har inte fått några ersättare.
Polisen går på knäna, på många håll i landet, Skriver Expressen

Det är bedrövligt! Men kan också tycka att det är onödigt att skriva ut att man på olika ställen har si o så många poliser! Vissa platser har inte många alls o det är inte bara seriösa människor som läser på FB så då vet dom var man kan vara mest i fred o göra brott..

Ingen slump att vissa kriminella element söker sig till Sverige och speciellt landsbygden om sommaren. Många är bortresta och samtidigt är det färre poliser i området

Var går skatte pengarna ?? Det är 2017 ! Det behövs fler poliser nu än någonsin . Alla brott man läser om dagligen , det är förskräckligt som det har blivit . Skär inte ner på det som är viktigt !

Dela gärna, Hjälp oss och Sverige..Eller delta i en undersökning
Left4photo Sveriges mest lästa politisk Insändare sida - Kom gärna med kommentarer om denna Insändare genom att kommentera nedan och på Facebook  (Och Annat
 


Comments
Leave a Reply