Picture
Yousof Rizai är bekymrad. Han är ordförande i Salsal i Uppsala, en ideell afghansk förening som stöttar ensamkommande flyktingungdomar. Tillsammas med nätverket Vi står inte ut anordnar de demonstrationer när afghanska ungdomar ska avvisas från Sverige, senast för tre veckor sedan utanför Migrationsverkets förvar i Märsta. Den utvisningen blev uppskjuten. Skriver UNT

– Det är oroligt för ungdomarna. Det är bomber varje vecka och de har ingenstans att bo i Afghanistan, säger Yousof Rizai.

Vi kräver att du försvinner härifrån, när du kommit hem kan du kräva allt du vill, men inte här, sälj dina skinnsoffor så du får i hop till en biljett hem.! Man har ingen rätt att kräva något när man inte tillfört ett skit.

Åk hem och hjälp till att bygga upp ert förstörda land. Ställ samtidigt era politiker till svars för all korruption som finns i det landet.

Dela gärna, Hjälp oss och Sverige..Eller delta i en undersökning
Left4photo Sveriges mest lästa politisk Insändare sida - Kom gärna med kommentarer om denna Insändare genom att kommentera nedan och på Facebook  (Och Annat
 


Comments

Pitt
07/10/2017 16:07

Vem har betalt skinnsofforna. Rövlund?

Reply

Interesting!! I never considered it that way. I came across this site as of late which I suppose it will be an incredible utilization of new plans and informations.

ReplyLeave a Reply