Picture
Centern vågar inte eftersom de är rädda för SD
Nu har Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson uttalat sig om IT-läckan på Transportstyrelsen. Han kan tänka sig att rikta misstroendeförklaringar mot regeringen. Men Centerpartiet säger nej. Jimmie Åkesson säger att hans parti kommer att ställa sig bakom misstroendeförklaringar mot regeringen. Skriver Friatider

Annie Lööf vill undvika kris, men det ÄR kris nu. Kris för henne handlar bara om makt för egen del och den vill hon inte äventyra. Hon är lika falsk som Hillary Clinton, bara pengar och makt som gäller. Det är väl därför hon fick vara med på Bilderbergmötet..Centerpartiet visar vad om egentligen tycker.....svagt och ynkligt agerande från dessa tomtar..

Fäll skiten.. Nu har vi en regering som har orsakat mer skada på riket än Stig Wennerström, så låt den här piss regeringen till kakostokrater får falla. Vi har lärt oss att man kan inte ha VPK, MP och S i regeringsinställning. 

Dags att agera och FÄLL denna pajasregering..dom skulle inte ens ha fått chansen från början och detta haveri vi ser nu visste vi redan att det skulle ske..dock inte så här allvarligt. Steffe och hans clowner till regering har visat gång på gång under 3 års tid att dom inkapabla och värdelösa att sköta sina åtaganden.

Dela gärna, Hjälp oss och Sverige..Eller delta i en undersökning
Left4photo Sveriges mest lästa politisk Insändare sida - Kom gärna med kommentarer om denna Insändare genom att kommentera nedan och på Facebook  (Och Annat
kommentatorer ansvarar för sina egna inlägg. Håll därför god ton och följ lagen!
 


Comments
Leave a Reply