Picture
Löfven överväger att avgå
En regeringskälla uppger att Moderatledaren Anna Kinberg Batra är redo att ta över posten som statsminister. Detta efter att Alliansen riktat en misstroendeförklaring mot tre av regeringens ministrar.

– Regeringen överväger att avgå och låta Anna Kinberg Batra styra fram till valet 2018. Hon skulle då med ett år kvar till ordinarie val få enormt svårt att styra eftersom Alliansen är mindre än de rödgröna, säger regeringskällan till SvD.

Löfven leder en svag minoritetsregering, som suttit alldeles för länge med hjälp av DÖ, som bara är skendöd. Alliansen bör ta chansen och bilda en majoritetsregering med hjälp av SD och sluta att krumbukta sig och hänvisa till SD:s förfärliga rötter. SD:s motstånd mot den förda asylinvandringspolitiken har varit rätt hela tiden!

landet är fullständigt bakbundet av asylskatastrofen så det sker ju inga ekonomiska reformer eller någonting ändå. SMP skulle förmodligen uppskatta att lämna walkover och sedan lagom till valet kunna säga "Kolla, det vart inte bättre när Alliansen tog över ett år!"  Nyval och SD 51% blir bra !

Dela gärna, Hjälp oss och Sverige..Eller delta i en undersökning
Left4photo Sveriges mest lästa politisk Insändare sida - Kom gärna med kommentarer om denna Insändare genom att kommentera nedan och på Facebook.
kommentatorer ansvarar för sina egna inlägg. Håll därför god ton och följ lagen!
 


Comments

sm
07/27/2017 14:21

Det blir samma skit om alliansen styr. De är lika värdelösa som
Rövlund. Godnatt Sverige.

ReplyLeave a Reply