Picture
Då blir man irrelevant. Det var precis vad hans tal i Almedalen blev."
Gustav Fridolin (MP) om vikten av att ‘normalisera’ cykling ! /facepalm

Vem tror på Miljöpartiet? När Fridolin talar om allt guld och gröna skogar hans parti ska ordna, bara de får makten… Vänta lite! De har makten. Och de har gjort tvärtom. I migrationsfrågan befinner sig de flesta partier i en förnekelsens bubbla, som om det som händer inte händer. När det gäller Miljöpartiet finns de i en den bubblan hela tiden. I en egen värld. Miljöpartiets stora grej under deras dag i Almedalen var att slå ett slag för cykeln. skriver Samtiden.nu

Vilka enormt revolutionerande förslag ! Var det därför endast cykelvägarna var plogade o sandade i Stockholm i vintras men kaos på gatorna ? Nu förstår jag sambandet ! Han är ute och cyklar igen ! Han måste vara vår nye Einstein, Fridolin vår tids store tänkare !

I tredje världen cyklar man för att man är fattig,dit vill Fridolin ,höja skatter på drivmedel,stänga kärnkraften,förbjuda bilar köra mantrat att människan är huvudanledningen till ökande temperaturer,mera migration som kostar skattebetalarna,målet göra den av egen kraft rika världen lika fattig som de länder migranterna kommer ifrån!

Frigolit är inte bara överlägsen han svävar över molnen hela miljöpartiet är så verklighetsfrånvarande det går inte att fatta var dom får alla tokiga förslag ifrån det kan inte vara dom skarpaste knivarna i lådan dom har i partiet.

Dela gärna, Hjälp oss och Sverige..Eller delta i en undersökning
Left4photo Sveriges mest lästa politisk Insändare sida - Kom gärna med kommentarer om denna Insändare genom att kommentera nedan och på Facebook  (Och Annat
 


Comments

Frigolit
07/10/2017 16:05

Cykla ner i något dike och stanna där frigolithjärnan. totalt hjärndöd.

Rövlund statsminister

ReplyLeave a Reply