Picture
Lööf är korrupt
Annie Lööf, 28, har sedan flera år en attraktiv bostadsrätt i Stockholm. Men hon är folkbokförd i en hyresrätt i Värnamo där hennes man tidigare har bott. På så sätt har hon på mindre än tre år kunnat kvittera ut över 130 000 kronor skattefritt i kostnadsersättningar från riksdagen. Skriver Aftonbladet

Hår kan vi snacka om fiffel med våra skattepengar  Det enda våra nuvarande statsråd tänker på är sin egen vinning. Man skall för farao inte kunna få traktamente under sin vistelse i Stokholm, om man har bostad i Stockholm. Åker hon till Värnamo 1 november varje år för att kunna vara skriven där, eller ljuger hon i sin deklaration? I vilket fall som helst fiffel och båg. Ändra regelverket och ta hänsyn till lägenhetsinnehavet och inte bara till var man är skriven. I övrigt gäller skattelagstiftningen även för riksdagsmän, så jag fattar inte hur kan man ha särskilda regler som möjliggör en massa fifflande för riksdagsmän.

Varför blir hon inte åtalad och dömd för bedrägeri?

Dela gärna, Hjälp oss och Sverige..Eller delta i en undersökning
Left4photo Sveriges mest lästa politisk Insändare sida - Kom gärna med kommentarer om denna Insändare genom att kommentera nedan och på Facebook.
kommentatorer ansvarar för sina egna inlägg. Håll därför god ton och följ lagen!
 


Comments

Putte Kock
08/01/2017 15:50

Gör en polisanmälan mot henne för bedrägeri. Om hela familjen är
bosatt i Stockholm ska man ju för helvete inte få traktamente.
Om en vanlig människa gjort detta hade han blivit åtalad direkt.
Men tydligen gäller inte lagarna för den politiska nomenklaturan.
Dessa skitpolitiker tror att de står över lagen. Jävla arrogans och
nonchalans.
Laban Rusberg

Reply
Stefan Milleström
08/03/2017 03:22

Tror inte att det är bara henne det gäller, nu har hon blivit påkommen men det finns nog en hel del

Reply
JAD
08/01/2017 19:17

"Nyheten" är från 2011 och svar har kommit. https://www.affarsvarlden.se/bors-ekonominyheter/annie-loof-om-aftonbladets-bostadsscoop-6678281

Reply
08/02/2017 15:24

Så skönt att få henne inklassad bland parasiterna och de giriga i vårt samhälle! Vadå skönt? Jo, då kommer jag aldrig att rösta på centern för det blir ju direkt motbjudande att ge min röst på en sådan människa!

Reply
Björn Löfgren
08/04/2017 06:22

Inflation är ju vad Sverige eftersträvar! Tänk som den har utvecklats genom åren från en Toblerone och den tidens givna stadsminister till vad som ovan relaterats! Med den utbildning och svada Lööf besitter lär hon likt en försvarsadvokat kunna hålla en plädering i sak som endast hon själv lär hävda vara den enda trovärdiga sanningen.

Reply
Fredrik
08/07/2017 04:22

Skandal! Jag betalar in 250 tusen i skatt per år för att denna minister skall få sin lön. Pengarna kunde ha gått till bättre saker.

Reply

What a great blog. Its inspirational and mouthwatering all at the same time.

Reply
09/16/2017 12:42

sound

ReplyLeave a Reply