Picture
BORLÄNGE Tusen invandrare från Eritrea och Syrien flygs i år direkt till Dala Airport i Borlänge. Det skriver Migrationsverket i ett pressmeddelande.

Imorgon landar 177 asylsökande från de båda länderna som hoppas på ett nytt liv i Sverige på flygplatsen. De ingår i ett EU-program som går ut på att tusentals migranter som tagit sig till främst Grekland och Italien i förhoppning om ett bättre liv i Europa ska omplaceras inom unionen och Norge och Schweiz. 
Skriver Nyheteridag.se

– De som kommer är asylsökande som väntat i Grekland på att få sin asylansökan prövad. En del har väntat där sedan den extraordinära hösten 2015, säger Sara Åhman, ansvarig för omplaceringarna i Migrationsverkets region Mitt. 

Det är ju helt otroligt att de kan bekosta flyg för dom till sverige men de hittar inte pengar el flyg till alla som ska utvisas. Stackars Borlänge Hur länge ska vi stå ut med detta En klok ledning hade stängt invandringen till Sverige för länge sen men tyvär så får vi dras med en samling idioter.till politiker .

Helt vansinnigt att importera ännu fler asylsökande, när våra pensionärer får svälta och polisen håller på att kolappsa. Men till dessa så kallade flyktingar verkar det finnas hur mycket pengar som helst. Obegripligt att Sverige som tog procentuellt tog emot flest migranter 2015 skall behöva vara med i detta kvotsystem?

Dela gärna, Hjälp oss och Sverige..Eller delta i en undersökning
Left4photo Sveriges mest lästa politisk Insändare sida - Kom gärna med kommentarer om denna Insändare genom att kommentera nedan och på Facebook  (Och AnnatKommentarerna förhandsgranskas ej; kommentatorer ansvarar för sina egna inlägg. Håll därför god ton och följ lagen!
 


Comments
Leave a Reply