Picture
Novus Bluff mätning?..Finns det nåt hopp för landet om 40 % av folket ger Annie Lööf dom högsta förtroendesiffrorna ??
I Novus senaste undersökning om vilket förtroende svenskarna har för partiledarna syns det tydligt vem som är mest populär – Annie Lööf (C). Samtidigt ligger Anna Kinberg Batra (M) kvar på en låg nivå. Centerpartiets Annie Lööf fortsätter att vara den partiledare som svenska folket har allra högst förtroende för. Det visar statistik från Novus senaste undersökning. Hela 40 procent har ett mycket eller ganska stort förtroende för Lööf. Skriver SVT 

Det kan rimligtvis inte vara nära någon sanning. Om det skulle vara så illa så bör man nog sälja av allt man har och börja fundera på att rota sig i något land där de fortfarande har förnuftet i behåll. Tänk att de gamla öststaterna kan tänkas bli räddningen för dem som vill fly förfallet. Vem trodde det för 20 år sedan?

Media styr via SVT och gammelpress som många tyvärr fortfarande tror på.
SVT och svensk press är uppbyggd av vänstern sedan 1950-60 talet och lever fortfarande. Journalisthögskolan och lärarhögskolan var viktiga instrument så att folket kunde styras i en viss riktning. Så är det forfarande inom dessa skolor i Sverige tyvärr. Detta vet eller förstår Inte den yngre generationen som är skolad in i detta i många fall.

Förresten om man räknar ihop alla partiernas procenten så blir det 216%..Undrar om Novus's personal har sovit på mattelektionerna?
Dela gärna, Hjälp oss och Sverige..Eller delta i en undersökning
Left4photo Sveriges mest lästa politisk Insändare sida - Kom gärna med kommentarer om denna Insändare genom att kommentera nedan och på Facebook.
kommentatorer ansvarar för sina egna inlägg. Håll därför god ton och följ lagen!
 


Comments

07/31/2017 14:51

Jävla bluff av skitmedia.

Reply
Richard Jensen
08/01/2017 05:04

Eller också räknar man det som det all säkerhet är tänkt: De tillfrågade har fått nämna de partiledare man har stort förtroende för och då kunnat nämna flera namn och därmed också utelämnat andra. Siffrorna måste därför inte läggas ihop och summera 100 %. Inte så svårt att dra den slutsatsen, tycker jag. Och den som sover är...

ReplyLeave a Reply