Picture
De är ta mig fan sjuka, stackars barn!
En somalier döms för att ha utsatt sina egna barn för grova våldtäkter och för att, tillsammans med sin fru, ha misshandlat dem under tortyrliknande former.

33-årige Ahmed från Somalia döms för grov fridskränkning, grov våldtäkt mot barn samt grovt sexuellt övergrepp mot barn som begåtts mellan januari 2013 och januari 2016. Han döms även för grovt bidragsbrott från försäkringskassan för att vid 151 tillfällen ha tagit ut nästan 700.000 kronor i felaktiga bidrag. skriver Friatider

Men naturligvis ingen utvisning. EU har ju medgivit att även invandrare som fått medborgaskap kan utvisas. Placera barnen hos familjehem och utvisa paret som misshandlar dem så grovt. De ska inte ha barnen hos sej . Sen kan man fråga sej hur en person får svenskt medborgarskap när han inte kan svenska. Han har väl ej heller ett jobb. Så det är väl så då att det är vi skattebetalare som försörjer dem. Är det ingen myndighet som ställer krav på dessa människor som invadera vårt land med syfte att ha det gott på värdlandets bekostnad. Det är orimligt att det får gå till på det sättet.

Hur i helvete har han blivit svensk medborgare!?

Dela gärna, Hjälp oss och Sverige..Eller delta i en undersökning
Left4photo Sveriges mest lästa politisk Insändare sida - Kom gärna med kommentarer om denna Insändare genom att kommentera nedan och på Facebook  (Och Annat
 


Comments

Mona
07/08/2017 03:07

Rent ut sagt för JÄVLIGT SPARKA domare och Advokater som BASOLUT inte gör sitt jobb . Och detta par ska DEPORTERAS ut från vårt land de ska absolut inte ges mer av våra skattemedel till dem fyfn vilka skit idioter :

Reply
Bengt Nilsson
07/08/2017 16:37

Att han och många andra har blivit svenska medborgare har en mycket enkel förklaring: Deras röster behövs i riksdagsvalet! De röstar naturligtvis på de partier som ger dem bidrag. Googla på valresultat 2014 i t.ex Rinkeby, Tensta eller Rosengård så förstår man vad invandrare behövs till i Sverige. Det handlar om makt!

ReplyLeave a Reply